| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BAHADIRALP | | | | |
| iktidar icin siyasilerin yapmayacagi yoktur...
Yeterki koltugu gösterin... | |
| | |
Şunu da deyiver o zaman bir zahmet o mübarek ellerinden şu yazıda çıksın ortaya....
İktidar için tayyip bey 20 yıllık (gençliğinden beri) savunduğu söylemleri eylemleri bir çırpıda elinin tersiyle itmiştir. Yeter ki siyasilere koltuğu gösterin....
Nasıl böyle de diyebilirmisin.
Ve ikincisi baykal gibi birinin bizi övmesi yermesi kınaması pohpohlaması bizi ne sevinidirir ne üzer umrumuza olmaz. Çünkü Milli Görüş her iktidarında doğruları eksilerinden kat ve kat olan bir görüştür. Biz yaptığımız icraatlarla konuşur ve konuştururuz. (Baykal bile bizim icraatlarımıza binaen konuşuyor). Onun ne övmesine ne yermesine aldırış etmeyiz.
Ekonomik sistem bir nebze anlıyorsanız ve bir nebze ekonomi de ne yaparsan ne olur diye öngörüye sahipseniz.
BÜTÜN PARTİLERLE MİLLİ GÖRÜŞÜ KARŞILAŞTIRDIĞINIZ DA HEPSİNİ NE TARAFA MİLLİ GÖRÜŞÜN NE TARAFA GİTMEK İSTEDİĞİNİ GÖRÜRSÜNÜZ.
bir nebze ekonomi derslerinin bilgisine sahipseniz AKP nin ve ondan öncekilerin ekonomik icraatlarının ne yapılmak istendiğini anlayabilirsiniz.
Yada bir nebze tarihte ki ittihatcıları okumuşsanız yine anlarsınız...
Daha 15 gün önce başlayıp bitirdiğim yeni şafak ın verdiği çadırdan saraya saraydan sürgüne OSMANLI kitabıunı size tavsiye edebilirim mesela.
Bu arada bana cvp olarak bir şeyler yazsanız da internetim olmadığı için çok nadir girdiğim nette mesaj yazdığım hiç bir konuyu bulamıyorum ve cvp yazamıyorum.
Selam ve dua ile abim.