Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.04.2008, 20:04
HayırLI
Mezhepli Üye

HayırLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 137
80 Teşekkür 53 Mesaja aldı
Muhterem ağabeyim mahzun olmayın,bizimkisi latife idi...

Bayrak asmanın mantığını kavrar isem ,bayrak alacağım...Ülkemde bir avuç eşkiya zulüm ile iktidarını sürdürürken,bayrak asma muhabbetini kendi emelleri için kullanırken ,ben onların oyuncağı olamam...Bir solcu ölür her yerde bayrak
" Kahrolsun şeriat" naralarıyla,Doğuda masum askerler ölür ,sorumlusu kendileri değillermiş gibi millete gaz verirler,ondan sonrada "ben sana zulmediyorum ama sen bayrak asmaya devam et,milli çıkarlarımız gereği" gibi laflar...

İşin garibi bayrak asma gazını verenler de müslümanların inançları ile alay eden,müslümanları her fırsatta gammazlayan,İslam ahkamını hafife alıp,Tağut'a kulluğa davet eden işbirlikçi MEDYA'dır...Müslümanım onların gündemlerini takip etme durumunda değilim..Kulluğum Allah'a dır...

Bayrağımızın anlam ve mahiyetinden bihaber değilim...Bilakis Atalarımın bizlere bıraktığı şanlı bir sancaktır...Ama ben onu zalimlerin dürtmesiyle asmayacağım,o bayrağa layık olup,atalarımın pak yolunu sürdürme gayretinde olursam ,o bayrak benim için birşey ifade eder...

Bir Amerikan bayrağı ile Türk bayrağını yan yana görseniz ne hissedersiniz?...İçinizde suçluluk duygusu olmaz mı?...Atalarımız o bayrak ile yeryüzüne adalet dağıtıyorlardı...

Yeryüzüne adalet dağıtan konumdan,zalimlerin işbirlikçisi konumundayız....

Bayrak alacağım,ama ona sahip olma ehliyetinde hissedersem kendimi...Boş boş slogandan daha iyidir benim tepkim...Hiç olmazsa zalimlerin oyununa gelmiyorum...

Bayrağımı kullandırmayacağım...Hiç olmazsa O temiz kalsın...