Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.04.2008, 18:59
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 4
65 Teşekkür 51 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız elmnightmare
Mesajı göster
Almanya da olmadığım için kimler ne tür organizasyonlar yapar bilmiyorum lakin bizim imam-hatip lisesin de yaptığımız aktiviteleri söyleyeyim.800 EuroYu bize verseniz:)
İlahi gurubu kurduk..
Sınıflar arası Siyer bilgi yarışması düzenleyeceğiz.
40 Hadis ezberleme yarışması düzenleyeceğiz.

Ne yapalım bizim elimizden de bu kadar geliyor 800 euro muz yok:)
cok sükür....para geliyor gidiyor..iyi harcamalar yapiliyor ama cok güzel de kazaniliyor...cevrede HIC kurus borcu olmayan nadir camiilerdeniz cok da kalabalik cemaatimiz var hamdolsun...mister gecen cumayi misal ayakkabi dolabinin icinde eda etmis (ben onun yalancisiyim)....
gecenlerde kutlu dogum programi icin 1000 kisiydik stadthalleyi tuttuk...
kira misal saatte 200 euro muydu...bayanlar kahvaltimizda bi ilan ettim..hadin bacilar nörüyoz büfe icin...biraz satis yapmamiz gerek uzaktan gelen konuklar kirayi geri alma olayi vs...
peh...anca o kadar olurdu..yarim saatte bi liste doldurmusum elh...görmeye degerdi....350 lahmacun sözü....alti tepsi cesitli tatlilar....kilolarca hamurisleri :)))))) sarmasindan dolmasindan icli köftesinden al..bunlar hepsi bizim hanimlar yani...mash hani....
dicem...800 euro mehter takimini sayma sen...bi satis yapiliyor o gün orada..inan sac larin basinda kuyruk bekliyorlar taze yapilmis gözlemelerden lahmacunlardan kapmak icin..yok satiyoruz