| Tesekkurler arkadaslar....Gozlerinize ve yureklerinize saglik insaallah..
Bir ara sitelere yazi atmama karari almistim ama ne yazik ki basarili olamadim...Cunku ben insanimla paylasmadan yapamiyorum bir turlu...Sizin de bildiginiz uzere burasi bir sanal ortam ve sizi sevenler oldugu kadar sizi sevmeyenler ve hatta yazdiklariniza karsi cikanlar oluyor..Hani siz ne kadar iyi niyetli olursaniz olun maalesef bu iyi niyetiniz suistimal edilebiliyor...Bu da ister istemez emek vereni uzuyor ve calismalarina,yazilarina ket vuruyor...
Ama bu sitede daha boyle bir olumsuzluk yasamadim...Bundan dolayi hepinize tesekkur ederim ve sizlere sukranlarimi sunarim..
Hatta sizin bu site bende biraz hastalik yapti desem..o kadar guzel konular aciliyor ki maneviyatima daha cok degerler, bilgiler ediniyorum sayenizde...Ayrica sizlerin degerli yazilarini kopyalayip kendi sitemde de yayinliyorum...Lutfen yazilarini kopyaladigim arkadaslar haklarini helal etsinler...Sizlerde benim yazilarimi her yerde,her konumda kullanabilirsiniz gonul rahatligi ile...Zira bizler paylasmak icin buradayiz...Aranizda gercekten cok degerli kardeslerimiz var...Cenab-i Mevlam hepinizden razi olsun insaallah...
Onemli olan insanca gonullere ulasacak olan yolda sevgi kopruleri olabilmek ve gercek ozlere ulasabilmek...
Her seyler her daim Yuce Mevla'nin izni ile gonlunuzce gerceklessin insaallah..
Dua ve sevgiyle kalasiniz
HEDEF |