| Artik Müslümanlar birbirlerine sahiplensinler!!! Selamünaleyküm,
1923 buyana Türkiyede sadece iki grup savasiyor. Kemalistler ve yanlari ve Müslümanlar.
Simdi diyeceksiniz Kemalistler ve yoldaslari Müslüman degillermi, elbetki Müslümanlar ama delaletde ve gafletde bulunarak Müslümanlara düsmanlik yapmakla cok vahim bir haldeler.
Müslümanlar ise malisef bir cok cemaatlara gruplara ve tarikatlara ayrilmislar. Bu ayriligin icinde siyasi metod farkliliklari oldugu gibi daha cok görüs farkliliklari mevcutdur.
Ey ahiret gününe iman etmis, hesap gününe iman etmis, öldükden sonra dirilelerek hakkin karsisinda hesap vermeye iman etmis degerli ve serefli Müminler. Artik zihinlerimizi, aramizda husumetleri, görüs farkliliklarini bir kenara atarak Tevhidi inancimiza sarilarak, kuran ve sünnet etrafinda birlik ve beraberlik olmayi düsünmüyormusunuz?
Bütün bu dünyanin güzelliklerini, para pul, makam ve koltuklarimizdan vaz gecerek hakka toplu sekilde simsiki sarilarim.
Bugün benim Tayyipla, Erbakanla, Fethullah Abilerimle siyasi ve dini görüs farkliligim olsa bile ben sizim sizde ben siniz. Ben nasil olurda 1923 buyana sizlere savas acanlar gibi bende size savas acarim, ozaman karsinizdakinden farkim ne olur.
Tabiki ben Müslümanlari savunurum ve sahiplenirim nekadar aramizda anlasamazsak bile.
Muhterem kardeslerim hepimiz tevhidi bir gemide oturarak, istikametimiz ve rotamiz Rabbimizin rizasi degilmidir? Evet dümende belki görüsü farkli olan degerli Lider abilerimiz vardir, bu sebebden dümen bir saga bir sola dönüyor cünkü tek kaptan tek emir yoktur. Bu deryadaki bu sirki firtinasinda bu halde nasil yelkenleri salliyarak hakka dogru ilerliyecegiz? Hemen birlik beraberlik icinde olmassak bu gemi bu küfür firtinasinda batmaya mahkumdur. KENDILERINI DEVAMLI HAKLI VE DOGRU GÖRENLERDE, BERABER SEKILDE HELAK OLACAKDIR VE BU SIRK FIRTINASININ DENIZINDE BOGULACAKDIR.
Bunu düsünmüyormusunuz? kafanizi yormuyormusunuz? Hatirlatmak acisinda bu kötü türkcemle sizleri ve beni tekrar uyarmaya calisiyorum.
Unutmayin düsmanlar tek ittifakdir cünkü küfür tek milletdir.
Müslümanin müslümanda baska kardesi ve dostu yoktur.
hakkinizi helal edin, benden yana helal olsun.
__________________ Particilik, Müslümanlari Parti Parti bölmekdedir! Hepiniz birden Allah'ın ipine (İslâm'a) sarılın, asla ayrılmayın, (Âli İmrân, 3/103) |