Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.05.2008, 20:20
Salah ad-Din
Müslümanlar el ele ,Filistin icin!

Salah ad-Din - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 41
94 Teşekkür 56 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız refah
Mesajı göster
"1923 buyana Türkiyede sadece iki grup savasiyor. Kemalistler ve yanlari ve Müslümanlar."

yanlış tespit efendim..bu ülkede kemalistler ile müslümanlar kavga halinde değildir.
amerikancılarla amerikancı olmayanların kavgası vardır bu ülkede.
kemalist müslüman kavgası suni bir kavgadır,horoz dövüşüdür.
battal arkadaşında dediği gibi " Ayrım: Antiemperyalistlerle Abd yandaşları arasında ...gerçek müslüman Abd karşıtı olan grubtadır.Abd ile kolkola giren "müslümanlık" sorgulanmalıdır."

"Müslümanlar ise malisef bir cok cemaatlara gruplara ve tarikatlara ayrilmislar."
müslümanların birçok cemaate gruba ayrılmasında kötü yönler olsada,iyi yönlerde vardır mutlaka,
asıl sorun,birilerinin islama hizmeti ferdi yürütmeye kalkışması,cemaatten uzaklaşması,ferdi olarak müslümanlığı yaşamaya çalışması,asıl MAALESEF denilecek nokta budur.
zira kuranı kerimde Allahuteala bizlere içinizde iyiliği emredip kötülükten sakındıran bir topluluk bulunsun buyurmuş..
ve resulullahta namazların cemaatle kılınmasının daha sevap olduğunu belirterek,cemaati önermiştir.

"Artik zihinlerimizi, aramizda husumetleri, görüs farkliliklarini bir kenara atarak Tevhidi inancimiza sarilarak, kuran ve sünnet etrafinda birlik ve beraberlik olmayi düsünmüyormusunuz?
Bütün bu dünyanin güzelliklerini, para pul, makam ve koltuklarimizdan vaz gecerek hakka toplu sekilde simsiki sarilarim."

lidersiz,emirsiz olmaz,bugün her cemaat kendisine bir emir seçmiş,bir lider seçmiş o yolda ilerliyor,bence bu birleşme isteği anlamsızdır,herkes kendi alanında (bazıları yanlış yerlere hizmet etsede) islama hizmet ediyor.
kusuruma bakma ama vermek istedigim mesaji kesinlikle anlamamissin! Senin yazdiklarinla benim kastdim ve izahim farkli.

Hepiniz birden Allah'ın ipine (İslâm'a) sarılın, asla ayrılmayın, (Âli İmrân, 3/103)
Salah ad-Din isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla