Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.05.2008, 23:21
jandarma
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

jandarma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 307
241 Teşekkür 139 Mesaja aldı
Wink

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BAHADIRALP
Mesajı göster
Kiyaslama yaparsiniz belki...:

Gecen yila oranla bu yil Almanyada Bir ailenin zaruri harcama rakami ;

1 YIL icinde % 18 artmis...
siyasetten anlayanlar bunun ne demek oldugunu nasil aciklar...?

Türkiye ile - Almanya gibi bir ülkeyi 1 yillik verilerle degerlendirirsek ne dememiz gerekiyor Dünya devi bir ülke ile bazilarinin 3. dünya ülkesi seviyesinde bile göremedigi gün be gün batiyor kabul ettigi bir ülkeyi Türkiye yi Fakir fukara yetiyor-yetmiyor cizgisinde bir karsilastirsak..???
Haklisin gözüm.

Dün bilindigi gibi tatil idi bu vesile ile Cuma'yida tatil kapsamina alan firmalar 4 gün tatil imkani sundu, bizim firmada öyle yapti, yani pazartesi gününe kadar evdeyiz.

demek istedigim su, sabah hanim dediki bu gün sende evdesin hadi Brotchen (mini ekmek yaklasin 20 gram) alda kahvalti yapalim (alis verisi hanim yapar her zaman) bäkerei'ya vardim, 10 tane mini ekmek ver dedim, kac para? 2,80 € demezmi sasirdim kaldim, ben 10 yada 15 cent düsünüyordum, yani tanesi 28 cent pahaligin boyutlarini siz hesabedin.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
jandarma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla