| ياَ حاَفِظْ
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
|
Din kardeşim, gel bu cehaletten, Allah Dostlarına dil uzatmaktan vazgeç.Nitekim Hanefisin heralde.İmamı Azam Ebu Hanife Hazretleri ömrünün son 2 ayında Tarikate bağlanmıştır.Bir kimse fenafillah,bekabillah olmak istiyorsa tarikatten, sizin değişinizle el bir hak tarikatten el alamadan başaramaz.Bunu başarması için 600 seneye ihtiyacı var.Bu 600 senede ise sürekli ve sadece Allah'ın rızası için ömrünü yitirmesi lazım.Gece gündüz ibadet etmesi lazım.Bu mümkünmüdür soruyorum?
Tarihte Yunus emreler, İmam-ı Rabbaniler hep tarikatlı insanlar idi.Bunları kime, neye dayanarak hiçe sayıyorsun? Hz. Ali, Hz.EbuBekr (r.a)' ları nasıl bir kenara itebiliyorsun? Ebû Hüreyrenin (Resûlullahdan iki kap doldurdum. Birisini sizlere açıkladım. İkincisini açıklamış olsam, beni öldürürsünüz) buyurduğu, Buhârîde yazılıdır...Bu ikincisi hakkında Ulemanın görüşü manevi ilimdir.Yani Tarikattır...
Acıyorum sizlere Vallahi acıyorum.Bir müslümanın bunları demesine gönlüm razı değil.Madem girmek istemiyorsunuz tarikate,yapmak istemiyorsunuz,yapamıyorsunuz, Madem bu kinliğiniz niyedir? Kabullenin de dil uzatmayın Allah Aşkına... |
| |