Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.05.2008, 20:19
BAHADIRALP

BAHADIRALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 2
27 Teşekkür 22 Mesaja aldı
Refah bak sana bir kopya daha vereyim caktirmadan...

Star Haber..üstad enkirmen Ugur Dündar ...

Belden asagisi olmayan bedensel özürlü bir seyyar saticinin haberini verdi, verirkende Ugur abimiz patronlarinin Aydin Dogan Oldugunu, star gazetesi ile alakalarinin hic olmadigini üstüne basa basa söyledi,
haa ne diyordum, polis ve zabitalar bu özürlü vatandasimizi tezgahini toplamasi icin uyariyor, ..görüntüler polis ve zabitalarin ilk dakikalar ne kadar insanca yaklastigini ayan beyan gösteriyor..ama vatandasimiz ne zaman kamerayi görüyor filim degisiyor

Tabi Ugur abimizde aliyor o andan itibaren mikrofonu özürlü bir vatandasa polis ve zabitanin nasil insanlik disi davranislarda bulundugu.... haberini patlatiyor...

TV ye haberlere bakiyorum, onlarca kanal basta Aydin Dogan maaslilari haber enkirmenleri ardindan diger satiliklar ülkeyi karistirmak icin en -en-en ufak bir paragraftan bile bir cümle cikarmanin ve halka bunu bir sekilde farkli aksettirebilmenin pesinde...BIKIYORUZ diyoruz ki DF ye bari bakayim...
DF perdesi acildiginda bizim PC lerde sahnede .......refah....... DF nin siyasi bölüm sunuculugu ve yönetmenligine soyunmus, bizlere temcit pilavi gibi hergün ..bir yerden bir sekilde buldugu kaynak cok ta önemli degil AKP ve Tayyip pilavi sunuyor....
Biz istedigimiz kadar kustuk artik yeter desekte nafile...

Neyse bunlar zaten onmilyonyüzbin kere duydugun seyler ,
Hee ben ne tiyo su veriyordum sana ya... Hah hatirladim..
Sen varya aksam ana haberlerini iki televizyonla izle birini star digerini Kanal D ye cevir ikisinide kaydet
sadece 1 gün dinleyip kaydedecegin haber bülteni Tayyip -Akp üzerine sana 1 hafta haber yapabilecegin sunumlarda bulunur...
BAHADIRALP isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla