as
Pek siyasetten anlamam da,Konun refah üzerine yoğunlaşmasınada bir anlam veremiyorum.
Konun Ak Partisi ile ilgisi yok.Konu insanların doyumsuzluğudur.Ve bu hal ve harekatdan sadece birileri sorumlu olamaz,Tabii ki daha iyi organize olması gerekirdi vs.. details ler tefarruatmı diyorlar onlar konuşulabilinir.
Ekmek dağıtanlar her kimse yanlış bir şekilde organize yapmış olabilirler.
Yoksa AKP de veya herhangi gibi bir partide birileri çıkıp Ekmek dağıtın insanlar ezilsin dememişlerdir
Aslında konu komik değil,Ama bunu anlamak gerek.
Bu gün gelişmiş ülkelerde millet eşya için biribirine silah çekiyor.
Veya dövmeye kalkıyor.
Örneğin şu xbox360 konusunda ne olaylar oldu.
Veya Almanya gibi bir yerde ucuzluklarda insanlar birbirlerini zamanında dövdüler.
Kardeşler yarın C&A (Türkçesi CA) da pantolunlar var 49.95 den 5.95 e düşmüş desem ne olur.?
Hani nerde var soruları yağmur gibi gelir.Sonrada herkes yarın sabah CA nın önünde 5 de beklemeye başlarlar,İçeri koşanlarmı dersiniz yoksa yere düşenlermi kafası kırılanlarmı,saymakla bitmez
biraz daha ileriye gidelim,
Herkes çıplak gelsin,çıplak gelene elbise bedava,Kimse gelmez demi?.
Yanıldınız.Ve bu konu gerçek olmuştur insanlar yine itişıp kakışmışlardır.
Tabii her insan böyle değildir,Ama malesef insanın geninde olan bir şey olsa gerek.
Ayıp,Ayıp şunlara bak biribirlerini ezmişler demiyorum,O toplumun içinde bulunmuyorum,bulunsaydım bende 2 ucuz ekmek almak için ezerdim herhalde birilerini.Insanların konumunuda bakmak ve bilmek gereklidir.
Bu ortamda Hz.Ebubekir r.a mı arayanlar var?.Ganimetler dağılırken o saklanırdı,utanırdı.Allah c.c Resulu s.a.v efendimiz bakardıda göremezdi onu.
Allah c.c Resulu s.a.v efendimizin yapmış olduğu DUA bu ummeti aç bırakmadı,Bizleri büyük felaketler ile yerle bir etmedi.
Lakin geri çevrilen 3. isteği şuan yeryüzünde yaşanmakta.