"~~ Iyiyim Ben! ~~" Susuyorsam, hic konusmuyorsam ve soylediklerine bos gozlerle bakiyorsam; uzulme... iyiyim ben (!) Saclarima takiliyorsa hayallerim, ruhum derin bir cokuntuyu yasiyorsa bile gecer... Meraklanma sen (!) Geceleri uyuyamiyorsam, her yildiz bir kor gibi dusuyorsa eteklerime; endiselenme... Zaman gelir uyurum ben (!) iCime akan ofkeyle saldiriyorsam saga sola, kirip dokuyorsam icindekileri gecer... Sakinlesirim ben (!) Yeni bir baslangic yapayim derken, bir yanim kederden azaliyorsa ve gormek aci veriyorsa sana; acele etme sakin... Butunlenirim ben (!) Ayni seyleri konusup, farkli anlamlar cikariyorsak ve o anlamlarla karariyorsak; uzulme... Ayni dili ogrenirim ben (!) Ayni ritmi yakalayamiyorsam seninle, sarkinin sozlerini sasiriyorsam; sinirlenme... Guzel bir ezgi bulurum ben (!) Gecenin ayazini sen saniyorsam ve yuzume carptikca derin kesikler olusuyorsa; vazgecme... Bir daha ugrasirsan parcalanirim ben (!) Sen oyle tepkisiz, sen oyle hareketsiz bekle...Mukemmel bir egoyla yasa ve dusunme... Cirpinir cabalar, hallederim ben (!) Ben gulumsemeye calisirken,kirilan yanlarimizi onarirken;sen oylece gec karsima ve sus... Tepkisiz kal yine.. iSte ozaman arkama bakmadan giderim ben (!) Kendi vicdanini rahatlatmak icin yalanlar soyle kendine...Olgunlukla karsila yasananlari... Gul gec icindeki yangina... Bilirim;vurdumduymaz tavirlarinin gucuyle, iyilesirsin sen (!) Son kez soylemek istedim... Beni dusunme sakin... iYiyim ben... !!!
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. (S)aklimdasin... |