Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.05.2008, 22:05
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 25
344 Teşekkür 254 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Seida
Mesajı göster
evet ciddi ciddi pismanda degilim elh :-)
bana bir ara bayanlar bölüme resmini eklermisin rica etsem bu gelinligin :) masaAllah ! respect....yanlis anlasilmasin insh..bunu alayci bir sekilde yazmadim kesinlikle..benim ananem ve ananemin rahmetli annesi de carsafli bayanlardir...hatta sirf gözleri görünür...onlardan maalesef kimseye kalmamis bu nefs-i irade...hatta ve hatta tamamiyla generation atlamis maalesef bu dine baglilik bu yüreklerdeki iman...ben yapamiyorum ama sahsen cok saygim vardir yapabilenlere karsi...arap arkadaslarim /komsularim vardi onlar yapiyorlardi..hemde genc yaslarda...öyle nefsi doyurduktan sonra degil...ve hayatlarindan o kadar memnundulardi ki...cok dogal biseydi bu tesettür konusu onlar icin...günahlariniza sahit tutmayin onlari anlatarak diye bagiriyordu imamimiz bir sohbette gecenlerde...ama söyle diyim...cok sükür benim dügün cekimi kaset vs "kendiliginden" (Allah u alem) ortadan yok oldu...bir iki resim haric o günü hatirlatan birsey yok...ben sizler kadar bilincli olamadim hic bir zaman bu konularda...gibta ediyorum inan...ben daha kücücüktüm :)) (bahaneye bak) ..cidden bilmiyordum...ben kendi dügünüm oldugunu bile bikac hafta sonra hazmetmistim :)))) nasip....geriye bakmak fayda etmiyor...tevbe kapilari aciktir henüz insh...Rabbim o kadar rahmetlidirki...razi olacagi sekilde yasamayi nasip etsin insh...ki beklenen carsaf mi cidden bilmiyorum ama...carsaf benim icin dedigim gibi nefs-i idare signalliyor..masaAllah