|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Seida |
|
|
|
|
|
est Haklisin
carsafi nefsine yenik düsmeyenler nefsini dizginlemesini bilenler giyer
Ben nefsime yenik düstügüm icin cikardim :( |
|
|
|
|
buda ilginc bir sey aslinda...bilmiyorum rahatsiz olursan cidden bayanlar bölümüne gecebiliriz bu konulari konusmak icin ama sadece sunu demek istedim..sen carsafi cikardim dedinde (Rabbim razi olacagi sekli ve sana vicdan rahatligi verecek sekli nasip etsin ) ben bir konuyu cok merak ediyorum...
gecen gün my city de misal bir kermesteydim...baya taninan bir kisiyim burada olsun dogdugum sehirde olsun...

ben bircok insani cikartamam...aklimda tutmakta zorlanirim isim olsun sima olsun...(yaslilik

) ..neyse...bir bayan geldi (erkek bayan ayri bir ortamdi)...üf sarilmalar nasilsin canim vs vs ...eyvaaah ben yerin dibinde...taniyamadim

napim artik bu durum belli edilmicek gibi degil

itiraf ettim..aaaa askolsun ilahi vs basladi :))
ya meger varya..ben "acikken" cok imrendigim tesettürlü bayanlar arasinda yer alan biriymis

"sen kapandin mi kiz" dedi bana "elhamdülillah alti yili gecti" dedim..."sen??? " dedim saskinligimi gizleyemedim.."acildin?"..
"evet ya...is`te aciyordum evde kapatiyordum..sacma buldum acil kapan bende tam actim" dedi...
tuhafima giden sey ise...Allah afeder insh. ben baya gec kapandim...ama ..acilmisti ama farkli acilmisti...giysi olsun sacinin rengi ve kesimi olsun...o ortamda oturusu ve elindeki sigarasi olsun

...
asil anlatmak istedigim olay..hmm..bilmiyorum erken kapandiklari icin mi ..? bilincli kapanmadiklari icin mi ?..nasil kaldiriyor vicdan bu konuda geri adimi..? ben cidden bazen TÜM ailemden asiri derece dislandigim , kendimi cok yalniz hisedip cok aglayip cok hakaretler isittigim zamanlar oldu...yinede yapamadim..yapamazdim...kaldiramazdim...yok acik kimse kötü kimse degil..ben hic bir insani insh kinamam..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..ama bu bir simge degil..bu bir slogan gösteris degil ...bu bir bez parcasi da degil...hepsi bahane...bu benim icin farkli bir anlam tasiyan birsey...hani ...birini cok seversin..onun sefkatini bir kere tatmak nasip olmustur da...birak o sefkatin o sevginin fazlasini tadmayi bir yana..sirf o sefkatin yok olmamasi icin hic üzerinden gitmemesi icin cirpinir en sevecegi sekil olmaya ugrasirsin ya...onun gibi birsey...bir kez cok cok cok zorlanmistim...ve sanirim o an karsima biri cikmasaydi gercekten bende artik yenik düsecektim ve pes edecektim üc yil boyu yapilanlar karsisinda...ama inan bana ben ondan sonra ne eski ben olurdum ne simdiki ben....cünkü o andan itibaren benim icin kaybedecek bisey olmayacagini düsünürdüm...bir kere o derece sevdiysen..baska hic bir sevgi hic bir oyalanma seni tatmin edemez ve yerini dolduramaz o boslugun ....
insan nasil..."bugünden itibaren acilacagim basimdaki örtüyü atacagim" diyipte...rahat edebiliyor? ...cizz etmiyormu icleri? sormak isterdim hep yanlis anlasilir diye cekinirdim...yadirgamiyorum ki ama insan bu vicdanin haykirisiyla gercekten mutlu olabiliyormu? bir eziklik hisetmiyor mu acaba?...