| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız muhkem_ | | | | |
| Kendilerine saygı ve hürmet duyuyorum.
Şu forumda Kardavi gibi birisini bulun o eleştirsin. Onun haricinde kimsenin bu işe boyu yetmez herkes haddini bilmeli.
İnsanlara yararı dokunacak şeyleri yazmak lazım, reddiyeler havalarda uçuşuyor.
Yok mezhepsiz yok fasık yok merdud .... Herkes kendine bakmalı, 2 makale okuyup 2 kitap karıştırıp allame kesiliyor millet. | |
| | |
Ben mezhepsiz veya fasık merdup dıye bır ıddam yok ama senın soyledığın duruma alarji duydum
Yarın (
Allah korusun ) kardavi sapıttı dını red etti ve
Allah Peygamber yok dedı bız buna ınanacakmıyız yoksa gıdıp bu adam kadar ılım okuduktan sonra sen yalnış fıkırdesın mı dıyeceğız
Bazı gerçekler vardır bu gerçekler için gorunen şeyler delildir bunlar kuran sunnet ve ıcma dır bunlara bakılır bır fıkrı kabullenmek veya kabullenmemek için alım olmak şartı yoktur islam bir diktatörlük sistemi değildir o dedıyse onun gıbı ilim sahıbı olduktan sonramı fıkır beyan edecez
Allah aşkına
Allah Resülü (a.s) metodu bu değildir yalnış fıkrı varsa bunu islami kaynaklara gore cevab verılır
Sız onun kadar olun veya kardavi gıbı olan varsa cevab versın gıbı laflar bır şeylere gereğinden çok değer vermek olur Siz Adiy Bin Hatem olayını inceleyinyararı olacaktır ınş.