Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2008, 11:30
TURANDOLU

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Hz. Mehdi hakkında bilgi alınacak kitaplar:

Envar'ül Aşîkin, Ahmed Bican Hz.'leri
Taberi Tarihi, Şeyh Ulema Üstad Taberi
Dört Mezhepte Fıkıh, Abdülhakim Arvasi

Ey Türk, Kürt, Çerkes Gençliği, Allah bilir Hz. İmam Mehdi ne dem gelecek. Biz onu beklerken kendi evlerimizi neden Ehl- i Beyt'in evleri yapmıyoruz ki. Neden Mehdi gelene dek kendi gönlümüzde sünnetullahı yaşamıyoruz ki. Hangimiz bu forumlara bir şey yazarken iki hadis ve mutasavvıf kitabını araştırıyor. Haşa ben veya içinizden biri Mehdi'yim derse küfre girer. Mehdi, mezhepleri birleştiren, nihai Yahudi egemenliğini bitirecek insandır. Sizi bilmem ama o devirde yaşanacak harpleri, olayları düşününce yine Allah bilir ya, ben o devirleri görmek de istemem. Müslümanlar olarak kendimize gelmezsek başımıza çok işler gelecek. Hz. Mehdi'yi bekledik. Ne olacak? O, gelene dek eliniz boş mu duracak. Özellikle Kürtler'e diyorum. Kürdistan kurulursa iki gün sonra başınıza Batı Şeria'da yaşananların aynısı gelecek. Yahudiler bir ülkeyi ele geçireceği zaman o bölgedeki en bilgisiz halka siz Yahudilerin kayıp on ikinci kolusunuz yalanını uydururlar. İçimizde özellikle Alevi kardeşlerimizin Bahailer'e ve Alisiz Aleviler'e karşı uyanık olması gerekir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
TURANDOLU isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla