Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.05.2008, 12:08
cidalcu

Teşekkür etti: 19
48 Teşekkür 39 Mesaja aldı
aklı kullanmaya davet

tabii bunu yapabilmek için kula kulluktan beynini bedeni nefsi arındırmak lazım . çok zor bir işi olduğunu kendi hayatımdan biliyorum. hala tam başarmış değilim. inşaallah tüm isteyenler hepimiz bu azim işi Allahın yardımı ve izni ile başarırız.

simdiiiiiiiiiiiii bak efendi birazda KUR-AN okuyalım onun şunun bunun lafını tam idrak için RAB ne demiş bir bakalım. ama yok öyle basite kaçmak ben yazacam sen de araştıracaksın!!!

kafirler müşrikler helak edilen insanlar peygamber nebi resul gönderilen insanlar!
hepsinin ortak özellikleri nedir?
örneğin Ebu Cehil ve avanesi son katmerli müşrik taifesidir Kitabımız da
ebu cehil= KENDİNCE namaz kılan zekat veren hac yapan Allaha inanan dua eden bir adam. tüm bu işleri yapan bu müşrik hiçmi akıl etmezsiniz NEDEN İSLAM a girmedi???
hah özür dilerim insanlığın coğu bunu düşünmek yerine kacıncı nafile namazdaydık dur bi yahu 10 bin kactı tesbih . yasasın 1000 küsürüncu hatimi bitirdim telaşı içinde. işte tembellik bu efendiler. anlatılmak istenen bu!!! anlayabildiniz mi?
kula kulluğu red ederim. havada yürüyen bir allame görsem dönüp ona bağlanmam onu orda yürüten Rabbe Hamd ederim. vaz gectim şeytanın pohpohladığı adamların eteklerini öpmekten!!!
selam ve dua ile
cidalcu isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla