Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.05.2008, 14:35
Vaveyla
ياَ حاَفِظْ

Vaveyla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız abdurrahmanahmed
Mesajı göster
2) Bazı Ayetleri Alıp Diğerlerini Terk Etmek

Yani sadece tarikatciler tasavvufcular yani ben sadece bize göre olan ayetleri alıp diğerlerini terk ediyorum he

Şeyhe (HAŞA) tapıyorum, namaz kılmıyorum,oruç tutmuyorum,peygambere itaat etmiyorum..

Allah(C.c) muhafaza.Bunu nasıl dersiniz ki? Resmen kafir ilan ettiniz.

Efendi şunu unutma! Tarikat,insanı şeriatı yaşamasına kolaylık sağlayan bir yoldur.Heralde bizi iskender evrenosoğlu ve ömer öngüt le aynı kefeye koyuyorsun...
Çok büyük yanılgı içerisindesin.

-Madem siz de dediğinize bi bakın.Ayette "peygambere itaat etmedikçe,onun gibi yaşamadıkça ameliniz kabul etmem " buyurmuyormu Allah(C.c) "itaat edin Allah(C.c) ve rasulune" demiyormu? Ee? neden o zaman sarık,sakal,-tarikatçılarda olup,tarikat düşmanlarında olmayan SÜNNETLER- yok? Kendinize bir bakın.

Hanefi misiniz bilmem,İmam-ı Azam (K.s) hazretleri ömrünün son 2 ayında tarikate bağlanmıştır ve demiştir"eğer bağlanmasaydım, hâlim haraptı".Bunu kaynaklar yazmaz.O yüce insan olmasaydı taharetlenmesini bilmiyorduk.Şimdi siz onlara,onların yaptığıklarına nasıl karşı gelebiliyorsunuz?Öte dünyada her bir KÖTÜLEDİĞİNİZ KAFİR DEDİĞİNİZ ALLAH(C.c) DOSTLARI bölük bölük arkasındaki müridleriyle birlikte cennete giderlerken sizler (BU ALLAH(C.c) DOSTLARINI VE YAPTIKLARINA ŞİRK DİYENLER) ah vah edip kendinizi yakıp kavuracaksınız... Bundan şüpheniz olmasın.Onlar Rasulullahtan bizzat zuhuratta görüşen insanlar.

Yazdıklarımın çoğunu yazmamam gerekliydi... madem kafir olarak müşrik olarak itham ediliyoruz, sizde gerçekleri görün efendiler...

Konu Vaveyla tarafından (13.05.2008 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir..
Vaveyla isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla