0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız -Hira- | | | | | | Sizi sizin kadar taniyan biri, beni benden bile iyi tanir. sizi dusunen, dusunmeyi ogrenmis, onun yerine ben düsünürüm! sakin, uslu, efendi, oturmayi kalkmayi bilen, hah ! tam öyle birisi iste . sevmeden edemediginiz biri; sevmeden edemedigim dogru ama söylemem sartmi acaba ??  size sizi anlatmayi herseyden cok seven, beni hic bana anlatmaya kalkmaz, sinirlenicemi bilir  sizin icin cok sey basarmaya hazir biri; cok sey basarmaya hazir degil, mecburdur bazen biraz fazla konustugundan yakindiginiz, ama ne soyledigini bildiginden hep emin oldugunuz, ne söyledigine pek kulak vermedim ama ara sira cok konustugu olur sizi tanidigi kadar kendini ve hayati taniyan biri; iste sorun orda ! beni tanisaydi zaten kesinlikle almazdi   yalnizca esinize anlatabildiginiz sirlarinizi anlatmaktan cekinmediginiz, ona anlatamadigim hic bir sirrim yok ama onun varmi bilmem (benden bikmis olabilirmi?) yok canim buna cesaret edemez  bazen dusuncesine siddetle ihtiyac duydugunuz biri; olabilirmi deseeeeem , ne desem bilmemki  sabahin ucunde "ayip olur mu" diye endiselenmeden arayabildiginiz sabahin ücünde degil ama üc bucukta ise kalkiyor "kalk ise gec kalican" diye ariyorum bunun nesi ayip olsun canim ve ucune besine bakmadan size duymaniz gerekenleri soyleyen, duymam gereken seyler sorun veya problemse , lütfen sabah kahvemi ictikten sonra söylesin (ac karnina agresif olan smilie) gecenin o karanliginda kalkip isigi yakan, ise giderken isigi yakmasin, uykum aciliyor masasinin basina gecen biri; kaleminiz, kagidiniz, aynaniz, saatiniz, kravatiniz olan, bazen golgeniz olan biri; ne masasi , ne kalemi , ne kagidi , ne aynasi , ne kiravati... yok öyle seyler ve bazen vicdaniniz; bazen de uykusuz biraktiginiz icin, ben niye uykusuz birakimki... sabahin üc bucugunda ise kalkicak adam erken yatsin .. vicdan azabiniz olan biri... vicdan azabim.... düsündüm ve son kararim : yok öyle biri ! Hayatiniz da boyle biri var mi ? Varsa, kiymetini iyi bilin.. bilmemmi hiiic!!! | | | | | bunlar benim gerceklerim ...
__________________ HAK $ERLERI HAYREYLER
SEN SANMA KI GAYREYLER
ARIF ONU SEYREYLER
MEVLA GÖRELIM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER |
| |