136 Teşekkür 72 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız HUDAYFA | | | | | | Murat boş konuşmayı bırakta , Aracı kılarak isteme linklerini dinle de tutunduğun zayıf ve uydurma hadislerin delillerini göresin. Oradaki kaynakları al da sifil hocana git. Bahsi geçen hadis ZAYIFTIR | | | | | Konuyla alakalı birçok sahih rivayet var. Burada üzerinde durduğum husus ise, muhakkik alimlerin bunları doğru görmesi ve kitaplarına yazmış olmalarıdır. Bir sahabinin Peygamberimizin (aleyhisselam) kabrine gelip dua istemesini ise liste halinde verdiğimiz bütün alimler sahih görmüşlerdir. İbni Teymiyye bile doğru olduğunu yazıyor, Vehhabi sapıkları inkar ediyor. Hatta İbni Teymiyye "Ben şahsen bu türde bir çok olay biliyorum" diyor. Birazcık insaf ile düşünebilseler, şunu görecekler. Onların dediği doğru olsaydı, şirkle lekelenmemiş alim kalmayacaktı: Yüzlerce Ehl-i sünnet aliminin yazdıklarını bir yana bırakalım, İbni Teymiyye'den, İbni Kayyım'dan, Zehebi'den, İbni Kesir'den... yapılan nakilleri hatırlayalım. Muarızlarımızın önümüze diktiği hamakat duvarını aşamıyorum. Kitaplarda okuduğumuza göre, İsa aleyhisselam, ölüleri dirilttim ama cehl-i mürekkebin ilacını bulamadım buyurmuş.
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. |
| |