Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.05.2008, 15:53
Alperen

Alperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 19
30 Teşekkür 20 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız cidalcu
Mesajı göster
sevgili alperen kardeş
belki başka kimse bakmaz siz şahit olunuz. ben bu konuda hakaretine uğradığım şahısı Hakkımdan feragat ederek HAKKA havale ediyorum.
ben onun kendi fikir ve konuşma üslubu ile bana hakaret ettiğini sandım. ama bildiğin gibi forumda yeniyim konuları okudukca mezkur şahsın bir başka forum yazarı ile aynı ağzı kullandığını görünce acaba hangisi diğerinden etkilenmiş diye tüm yazılarını okudum bu iki kişinin!
sonra gördümki bu konudaki mezkur şahıs etki altındadır. sevdiği ve saydığı diğer forum yazarının pervasızca hakaret etmesini taklit etmiştir. üzüldüm tabii gönül isterki herkes kendi özgür iradesi ile etki altında kalmadan yazabilsin. yoksa kişiler hata ettiğinde sevenleri nasıl görecek ve bu yanlışı hemen nasıl düzeltme yoluna gidilecek
elan yaşayan kişinin hatasını göremeyen yada düzeltmeye cesaret edemeyen kişiler ölmüş gitmiş insanların hatalarını nasıl görecek. hataları göremeyince taassub başlayacak ve YOBAZ lık zuhur edecek.
neyse alperen kardeş durum budur işte şimdi diyebilirsinki yahu sen aynı adammısın. hani şu eleştirdiğim hatta bir yerdede ufaktan istihza ettiğim cidalcu senmisin*?

evet kardeş aynı kişiyim elbette:) farkı fark et ve neden sorusunu bana sorma konuyu başından sonuna bir kere daha oku :)

selam ve dua ile
cidalcu, inan neyden bahsettigini anlayabilmis degilim? Kim kimi taklit etmis o da umurumda degil. Tartistigin kisi coktan feragat edip seninle olan tartismasini noktalamistir. Simdi sende feragat ettigini söylüyorsun, cok güzel. O halde uzatmanin alemi yok artik.