Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.05.2008, 20:11
SEMA nur
HayatBeniNedenYoruyosun

SEMA nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 50
48 Teşekkür 36 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BAHADIRALP
Mesajı göster
Siz evlimisiniz bilmiyorum ama herseyden cok cabuk etkilenen biri oldugunuzu her kelimenizde haykiriyorsunuz...

Bakin 60 milyon nufusu kabul eder isek ortalama 15 - 20 milyon aile var demektir..

Simdi senin izledigin bir aile yada bizlerinde varligini bildigimiz bazi aileler Tabi bu bahsettigin kötü kaynana modelli aileler neden tüm türkiyeyi temsil etsin..? Neden kötü ;Örnek teskil etsin..?

Derdiniz kaynananizdan eltinizden intikam almaksa yeri burasi olmamali...

Agabeyiniz yada erkek kardesiniz evlendiginde evlendigi yada evlenecegi kadin yani yengeniz kaynanasi hakkinda (Tabi bu sizin anneniz oluyor ) dinsiz dir imansizdir dedigindede kaynanalari kötüleyen yazilara yada kisilere destek oldugunuz gibi yengenizede destek olabilecekmisiniz....?

Ve ya sizin Kocaniz (varsa , yoksa olunca ) icinde anneniz kaynana durumunda ..cok merak ediyorum Kocaniz kaynanalari rencide eden konusmalari aile ortaminda da yapsa sizin annenizin bulundugu bir ortamda gercekten cok merak ediyorum kac gün yüzüne bakmazsin...? Sen benim Annem hakkinda nasil böyle ulu orta konusabilirsin ...? diye

Kadin milletinin derdi baska (Ekseriyatinin ) Derdiniz.... Oglunu evlendirince aklindan kalbinden oglunu cikarsin, gelinin karsisinda mum gibi duran konusmayan verince yiyen, git diyince giden, ye diyince yiyen sus diyince emredene kadar konusmayan kisiler haline gelsin....

Kadinin baska bir kadin icin bu aptalca ve vicdansizca istegi, nedenli psikolojik bir proplemi oldugunu gösterir, ileride kendisi de o yeri alacagini bildigi halde...!

Böylelerinin gercekten ciddi psikolojik yardima ihtiyaci vardir...

bahadiralp kardesim evet evliyim ..iki tanede cocugum var..
ve kaynanami cok seviyorum ..bu kadar yil hic incinmedim hicte incitmedim..
kaynanamin dert ortagiyim ..türkiyeye gidince öyle dermis hep benim icin..
iki eltim var birini cok seviyorum kardesim kadar dersem yeridir..digerinide yalniz ben degil bütün aile idare etmek zorunda kaliyoruz bazen..
yani benim esimin ailesiyle bu tarz sorunlarim yok ..
ama etrafimda öyle seyler görüyorumki bu kadar da olmaz dedirtiyor bazen

biz iki elti kaynanami seviyoruz ama ücüncü nedense hic sevmiyor ..
aynen senin yazdigin bu sebepten..

Kadin milletinin derdi baska (Ekseriyatinin ) Derdiniz.... Oglunu evlendirince aklindan kalbinden oglunu cikarsin, gelinin karsisinda mum gibi duran konusmayan verince yiyen, git diyince giden, ye diyince yiyen sus diyince emredene kadar konusmayan kisiler haline gelsin....

sende haklisin böyle insanlar var malesef...
ben her zaman kaynanalarin kötü oldugunu düsünmüyorum tabiki..adaletli bakmaya calisiyorum..haksiz olan babam olsa yinede farketmez .
SEMA nur isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla