Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.05.2008, 00:15
BeytullaH

BeytullaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 224
597 Teşekkür 287 Mesaja aldı
Dertliyim hem de coook...İçim yanıyor, yüregim burkuluyor...Dermanımı bulun bana.

Ucsuz bucaklarda arıyorum kendimi, dermanımı ariyorum, bilinmeyen sonsuzluklarda...Offf...Yaniyor yüregim, hem de cook...

Derdim büyük, hem de cok büyük...Ahhh ahh..Bi derdime erebilsem..Sana erebilsem Rabbim...Efendim'e(Sav) erebilsem...

Çıkmaz yola girdim, Nefsimin elinde bir oyuncak oldum..Nereye götürdüyse ben de gittim onun peşinden..Yapmamalıydım bunu...Ona inat, Seni zikretmeliydim Rabbim, Yalniz Seni şu kalbimde sevmeliydim..Resul'ünü özlemeliydi şu yürek..İhlasla, Samimiyetle...Ama yapmadım..Seni anmadim, gafletle gecirdim yıllarımı ve hala da geciyor günler, pislik icerisinde..

Yaniyorum yanginlarda, kor ateşlerde pişiyorum...Yunus, ham'dı, yandı ve en sonunda pişti..ya ben...Hala ham'ım..Yanmak icin bi caba sarfetmiyorum..Sanki, dünya benimmiş gibi..Ahh ahhh..Şu Nefsime anlatamadım, dünyanın gecici oldugunu, Bir gün ölecegimi anlatamadım...

Affet Rabbim Afett...Affet Efendim(Sav) Affet..

Size ne kulluk edebildim, ne de ümmetlik...Bir boş virane gibi dönüyorum sokak aralarında...Hangi yüzle varayim yaniniza, hangi yüzle Şefaat dileneyim...

Sensin benim tek İlahım
Sensin benim Padişahım
Öyle coktur ki günahım
Affeyle Büyük ALLAH'ım...

Senin dostların var ya..O'nlar hep Seni anlatıyor Rabbim..Seni ve Resul'ünü(Sav)..Öyle güzel anlatıyorlar ki, O'nları dinleyenler aşk deryasında kaybolup gidiyorlar. Ama ben, O'nların sözüne uymuyorum ki, sözüme bagli kalamıyorum..Zikretmekten aciz bir kulum ben.Canı Cana verenlerden olamadim bir türlü..Günahkarım hem de cook..Dertliyim...

Derdim, Senin Rızana layık olamamaktır Rabbim..Sana layık kul olamadım ki ben..Ama ne kadar günahkar olsam da Senin Rahmetinden ümit kesmem..O Rahmet deryasına bizleri de daldır Rabbim..Daldır ki, O deryada ucsuz ummanlara yol alalım Mevlana gibi...Daldır ki Senin yanına Bembeyaz bir kalple varalım...ne dersiniz

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
BeytullaH isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla