| İttihad-ı İslam
84 Teşekkür 57 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız no nick | | | | | | Artık size pek sinirlenmiyorum bile.. Acıyorum biliyor musunuz...
Uğraştıklarınız... İlim ehli olmadan reddettiğiniz ilimler...
Bir insan neden mezhebe uyar, o alim kadar bilmediği için değil mi...
O alime muhalefet pek edemez, çünkü bilgisi yoktur...
Siz bunu motomot mezheb için savunuyorsunuz... Güler misin ağlar mısın.. Ne yapacağımı bilemiyorum bu siteye girip bu hazin tartışmaları okuyunca...
Taassub ehli insanlarsınız, yazık...
Şu bir gün peygamber gelse adlı bir yazı var hiç okudunuz mu?
PEygamber, putları, tağutları reddederken sağa sola küfür, hakaret ederek mi yapğmış bunu?
Gidin birde bana onun ümmetinden oldugunuzu savunmayın!
Siz Peygamberimizin tırnak kesmesinden baska bişiyini örnek alamamış insanlara PEygamberimizi örnek vermeyeyim hadi, Abdulkadir Geylaninin tırnağı bile olamazsınız!
Oturdunuz klavyenizin başına, kaygıları olan bir ALİM'i kıskançlığınızdan, şeytanın aleti oluşunuzdan sebeple nasıl eleştirseniz bilemediniz...
Zinaya dört şahit arayan, İslamı attınız bir kenara! Ne işiniz var ki sizin İslam ile... Neden kullanasınız ki İslamı... Kullanırsanız eğer Mustafa İslamoğlu'nu karalayamazsınız.. O hevesiniz kursağınızda kalır "taamen za gussa" gibi!
Hiç sorguladınız mı İSlam'ı?
PEygamberimiz siz burada ona buna kafir deyin diye mi savaşmış müşriklerle?
Sizden şeyhiniz bunu mu istiyor?
Tasavvufun sizden beklediği bu hakaretvari sözler, hareketler mi...
Bu şekilde kaç kişi sizin elinizle İslama girdi?
Kaç kişiyle diyolog kuruyorsunuz?
İnsanların yaptıgı -iman- mevzuu olmayan yorumlar hakkında insanları neden eleştiriyorsunuz?
Ve o yapılan yorumda tam olarak ne ifade edildiğini bilmediğiniz halde siz nasıl o kişinin ne ifade ettiği hakkında hüküm verebiliyorsunuz?
Saçma sapan bir zina iddiasında bulundu kimliği belirsiz bir can-lı!
Gidip İslamoğlu hocaya aslını sordunuz mu, hadi sui zannınızı geçtim....
Şu harflerimin hakkını verecek derecede -AKIL-ile okusanız inşaallah şu yazdıklarımı...
Mustafa hoca gibi birine bunca zan etmişsiniz, banamı hüsnü zan edeceksiniz...
Ne çok şey bekledim sizden değil mi.. Affen, bir daha olmaz! | | | | |
Kardeşim mezhebçi(mezhepli değil) ve meşrebçi taife ile uğraşınız beyhudedir...Bunlar sadece sevdikleri yemeği yerler,sevmediklerine de murdar derler...Boşverin,koyverin gitsinler :)
__________________ "Emrolunduğun gibi dosdoğru ol" |
| |