| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız hayalEt | | | | |
| Bu soğuma meselesi değil dostum...
Kendine edindiğin bir DAVA meselesi...
M.Kemalciler...Laikler ve Cumhuriyetçileri zaten tasvib ve kabul etmiyoruz...Onların yaptıkları hal ve haraketler bizi onlardan yani m.kemalden'den Laik'likten ve Cumhuriyetten soğutmuyor...çünkü bizim böyle bir derdimiz ve problemimiz olmadığı gibi bunlarla işimizde olmaz...
Biz Ne M.Kemal'ciyiz...Ne Laik'iz...Ne Cumhurtiyettiçiyiz...
bizler Elhamdulillah Müslümanlarınız... | |
| | |
Sen dediklerimden bisey anlamamissin galiba.. Dava senin davanmi?? Dava Müslümanlar icin degilmi?? Soguttuklari insanlar kim? soguttu derken, Evliyaullahlari, Alimleri, Vaizleri, Tarikatlari, vs... soguttular. Bilenler bilir, peki bilmeyenler Müslüman degillermi? Onlara yardim etmicekmiyiz?? Hersey heryerde söylenmez ama bakiyosun bazilarin agzi son model ferrariyi gececek hizda.. bu kin ne??? Erbakan hakkinda neler denildi? yok yolda bi ikindi namazini 4 kilmis (gösteris icin) yalandir kesin ama bilmeyen sagci olup Erbakanci olmayan icin bi düsÜnsene sen bunu? Arkasindan köylerde akpye oy vermek haramdir, ayet vardir demek? (yalandir kesin ama halkin agzi bos durmyor) Bu forumda kin ve nefret.. Ben Milli Görüs teskilatini cok seviyorum, senelerim gecti, Erbakanida cok seviyorum ama cahil heryerde var iste. O cahiller... Benim dediklerimi yanlis anlamissin...