Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.06.2008, 13:32
Omar_Muhtar
Yenilgi Yenilgi Büyümek

Omar_Muhtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 17
49 Teşekkür 39 Mesaja aldı
HJerkez üzülüyordur ama bu çıkan kanun tam bir özrgürlük kanunu değildi. Çünkü okulda serbest okul sonrası kamuda yasak yani olmayan anayasa maddesine yasak maddesi eklenecekti.

Bize düşen görev sabretmek gerek ve birilerine atfedilen dik durma işini sadece birilerinin omuzlarına yüklemek değil herkez topyekün dik durmakla ve gerçekleşecek vaadin gelmesini sabırla beklemek lazım.

Bu işlere el atmadan önce anayasayı top yekün sivil ve özgürlükcü bir anayasa yapılıp yargının elinde ki kozlarını anayasada düzenlenmiş olarak bu yasa çıksaydı bugün ne AKP kapanma ile karşı karşı ya kalırdı ne de bu yargı böyle bir karar verebilirdi. Sivil anayasa geri dönse bile referandumla yine geçerdi. Nasıl ki bir cumhurbaşkanlığı için halk seçsini referanduma getirilebiliyorsa sivil anayasa da getirilebilirdi. Ve AKP ilk seçimde seçilir seçilmez bu işe el atmış olsaydı. Bu büyük bir başarı olmuş olucaktı ve onu orda tutmasalar bile ondan sonra gelen hükümetlerin eli rahatlardı. Ve bana göre de AKP bunu yapsa idi bir çok hatasını görmezlikten gelinebilecek BÜYÜK BİR İŞ BAŞARMİŞ OLUCAKTI.

Ama şimdi sabretmek ve topyekün dik durma vaktidir. Olan olmuştur ve izin vermiyorlar gibi düşünceleri zihnimizden vkaldırmamız lazımdır...Ve hep beraber kendimizi herkezler kendilerini hesaba çekip yine yeni yeniden işe koyulmalıdır. Bugün dünya da bütün müslüman kardeşlerimiz eziyet çekerken kanı akarken bir ekmeğe muhtaç iken benim burda her şeyi olan bir eli yağda bir eli balda olan başörtülü bacılarım ve biz erkekler kendimize çeki düzen verip IRAK ta filistin de ki çeçenistan da ki ki kardeşlerimizin acılarına ortak olup onlar için bir şeyler yapma mesafesine gelmeden Rahat rahat üniye girceğimizi umanlar boşuna ummassınlar diye düşünüyorum.

Ve her şeyde vardır bir hayr diyorum Allah bu sonucu da biz müslümanlar için hayr eylesin diyorum Amin.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

Bak, arslan hakikate, ispinoz kafesinde;
Tartılan vatana bak, dalkavuk kefesinde! n.f.k
Omar_Muhtar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla