Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.06.2008, 20:25
Bahadır
ya Hay

Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 40
27 Teşekkür 18 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sisterE
Mesajı göster
Serpil Öcalan’ın bir süre önce eşinden boşandığı ve tekrar kızlık soyadı Ulfaz’ı kullanmaya başladıktan sonra başını açarak

yaziyor bir baska online gazete...
hmm...gecen burada okudugum milli görüsün kurucularinin birinin kizinin acilmasi ile ilgili haberde de bayanin bosandiktan sonra bu secimi yaptigi yaziyordu...ilginc...acaba eslere..ben istersem böyle olabiliyorum diye bir signal verme mi? yoksa yuva dagildiktan sonra bir silbastan olarak mi ? niye gerek duyuyorlar..? kisisel tercih demis bu bayan serpil öcalan...neyse...mana vermemek gerek..Allah muhafaza..
bu olay bana bazi olaylari animsatiyor...
nice Islami hassasiyeti (!) olan aileler varki - yaslari örtünmeyi gerektirdigi halde - nasibi cikmaz diyerekten kizlarinin evlenene kadar baslarini acmalarina daha dogrusu acik birakmalarina bir sey demiyorlar...

belki spiker hanimda böyle bir esinti icindedir....kimbilir !!!???

hernedense bizler hep zamana uymaya calisiyoruz.... ama zamani kendimize uydurmaya pek hevesli degiliz