| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız HayırLI | | | | | | Anlatmak istediğim 550 milletvekili ile de iktidar olsak,bu nayasayı değiştiremeyiz...Referandum da çözüm değildir...Referendum olsa oy atarmıyım,hayır...bu son anayasa mahkemesi kararı hepimizin gözünü açmalı...Adamlar kendi putlarını bir güzel yediler...
Refrandumla sadece oy atmaya giderek sonuç alacağını zannedenler yanılıyor...Oy atmaya gitmek kolay...Şiddetli muhalefet yapmak zor geliyor...İnanç,fedakarlık,samimiyet maldan,makamdan sıyrılmak zor...
Büyük muhalefet zamanıdır...Boykot etme,boykot edilme zamanıdır...
Ama başsız bu işler olmuyor... | | | | | Yalnız afedersiniz ama 28 şubat aynı bu zihniyetle düşünenler mütahit oldular bir çok kişi böyle yumuşadı ve gitti yumuşamayan bugün hapis çekiyor ev olsun zindan olsun hapis hapistir yani.O gün dik duramadılar diyenlere rağmen dik duruşun hapsini çekiyor ama hangi bir medya bu dik duruşun hesabını soruyor. Evet bir çokları hapis yatmıştır inanların içinde ama erbakanın hapsi bir başka hesap sorulması gereken hapisitr ama hangi müslüman CHP ye her gün milyon kurşun sıkan gazete bu hapsin hesabını soramıyor muhalefet edemiyor. Bu sebebledir referandumla olmasını istemem yumuşaksak bari böyle yumuşak olalım diyorum. Yoksa senin dediğin gibisi biraz zor. Çünkü en baştan çok kıymetli medyamız CHP milyon kurşun sıkmayı islamın gereği saymakta.
İlk önce yumuşayıp kaçılmayacak adamlar olmak lazım ki sonra sizin gibi düşünebilmek lazım....
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
Bak, arslan hakikate, ispinoz kafesinde; Tartılan vatana bak, dalkavuk kefesinde! n.f.k |