Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.06.2008, 17:46
hayalEt

hayalEt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 15
75 Teşekkür 53 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Ninja-Kedi
Mesajı göster
Bismillah....

refah'ın cevabıdır:

"Muhalefet noktası arıyorsanız tekvin-i emirlere karşı geliyorsunuz...Taşı atarsın...Cam kırılır...Siz diyorsunuz ki taş atılmasına karşıyım...eee cam nasıl kırılacak...Bu konuda çözümüm yok....

Siz tekvin-i emirlere riayet etmeye karşı çıkıyorsunuz..Bu yönüyle islama muhalefet eden sizsiniz...Bir zahmet buyrun islama karşı gelmekle itham ettiğiniz insanların neden islama muhalefet ettiklerini izah edin.."

"referandum inanç üzerine değil inancı yaşama serbestiyeti üzerine olacaktır....başörtüsünün Allah'ın emri olduğuna inanalım mı inanmayalım mı diye bi referandum yapılmış değil....yapılacak ta değil.."

"Sizin referandum diyenleri Allah'ın kitabına karşı gelme yönündeki yorumunuz hakaret olmuyorda refah kardeşimizin aynı ithamı size yapması mı hakaret oluyor???"

İlave olarak..Allah fiillerin oluşunu sebeblere bağlamıştır...Bu sebebleri göz ardı ederek hareket etmek islama muhalefettir...

vesselam
Kedi...bu yazdıklarının benimle bir alakası yok kardeşim...yanlış kişiye yazmışsınız...

Beni Tek Tek...yazdıklarına cevap vermek zorunda bırakma...
refah kendi cevabını kendi versin...Avukatlık yapmayı bırak...ortayı bulacaksan bul...bulamıyorsan...kaşıma...
hayalEt isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla