278 Teşekkür 170 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız refah | | | | | | maalesef.
hükümet böyle bir adım attıysa bu adımın sonucunu getirmesi gerekirdi.
dün bir röportaj izledim bi başörtülü kız şöyle dedi,
"bidaha ben başörtü konusunun konuşulmasını istemiyorum."
yani diyorki çözecekseniz çözün,çözmeyecekseniz susun.
akp başta herşeyi hesaplamalıydı,bu yasanın anayasa mahkemesinden döneceğini hesaplayıp,
o şekilde adımlar atmalıydı.
tabiri caizse başbakanın tabiriyle , ortayı güzel açacak,ofsayta düşmeyecek şekilde golünü atacaktı.
ama beceremediler,bu da tecrübesizlikten kaynaklanıyor olsa gerek. | | | | | bi kerede destek görelim saadetlilerden ,konu başörtüsü günlerdir attığı adımdan geri dönmüyor sayın erdoğan .. bugün, erbakan şunu yaptı bunu etti şunu dedi diye suçlayanlardan ne farkınız kalıyor böyle demekle.. ak patiyi islami görmeyebilirsiniz,zaten şahsi fikrim laik devlette assla islami parti olmaz ! bazı kardeşlerimizinde dediği giibi islamı yaşayanda başbakan olduktan sonra anıtkabire gidip saygı duruşunda bulunuyor!! laikliği koruyacağız diyor ! bir müslüman kardeşiniz olaraktan bu kargaşada ,kiii artık bu islam ve karşıtlarının savaşı haline geldi , haktan yana tavır koyalım,kartelin ekmeğine yağ sürmeyelim,demiyorumki oylarınızı ak partiye atın ,lakin kartelle bir olupta şunu dedi bunu etti beceriksiz vs söylemler yakışık almaz.. selam ve dua ile.. |
| |