278 Teşekkür 170 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız refah | | | | | | tespit yaptık arkadaşım ,
olaya duygusal yaklaşmayı bırakta,
tespitlerime cevap ver,
hangisi yanlış ?
tayyip erdoğan bu yasanın anayasa mahkemesinden döneceğini düşünemiyor mu ?
yök başkanının değiştirmişsin,yavaş yavaş rektörlerde değişecek ve yasak zaten kalkacaktı.
ne diye ortalığı karıştırıyorsun?
yoksa kötü giden ekonomi ve zamları örtpas içinmi? | | | | | politikanın inceliklerini bilmiyorum lakin bildiğim birşey vardır ,bütün mg forumlarında yıllardır türbanla ilgili adım atmıyor diye ak parti için neler denildiğidir ! madem sorun yoktu niçin yıllarca türban konusunda eleştirildi ak parti ? niçin 5 sene türbanla ilgili adım atmadı dendi ? ayrıyeten politikanın inceliklerini bilmiyormu demişsiniz,bir insan bilerekten başörtüsünü yasak olmayan başörtüsünü yasaklatırsa islamda hükmü nedir !!! ??? millet kördü yüzde 47 ahmak ya anlamıyor işte siyonizme hizmet ettiklerini ,ulak olduklarını, her halde bi aşikare tayyip kafirdir ! denmediği kaldı sayın erdoğana ! sürekli suizan sürekli eleştiri bir tane taktir görmüyorum yıllardır, bu tavırları ,medyadaki haksızlıkları gördükçe hiiiiç olmadığım kadar ak partili oldum vesselam |
| |