Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.06.2008, 13:56
addanali

addanali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 151
92 Teşekkür 73 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız refah
Mesajı göster
tespit yaptık arkadaşım ,
olaya duygusal yaklaşmayı bırakta,
tespitlerime cevap ver,
hangisi yanlış ?
tayyip erdoğan bu yasanın anayasa mahkemesinden döneceğini düşünemiyor mu ?
yök başkanının değiştirmişsin,yavaş yavaş rektörlerde değişecek ve yasak zaten kalkacaktı.
ne diye ortalığı karıştırıyorsun?
yoksa kötü giden ekonomi ve zamları örtpas içinmi?
refah böyle mantıklı eleştiriler yapmana senin adına memnun oldum.....lakin erdoğanın dediğin gibi tedbirler alması gerekirdi,ama mhp nin işgüzarlığı ile konu gündeme oturdu ve akp de bu durumda yapılması gerekeni yapmaya çalıştı.........daha farklı olabilirmiydi*...olabilirdi.....mesela anayasa mahkemesinin yapısıyla alakalı değişiklikleri yapmadığı ve bu zaman kadar ihmal ettiği için başına bunların gelmesi gayet normal........ilk iş anayasa mahkemesinin yapısını değiştirecek çalışmalar yapması ve referanuma gitmesidir......erdoğanın neden bu işi zamanında yapmadığınıda anlamaya çalışıyorum....acaba diyorum,askeri bir darbenin olmaması için ele alınmadımı anayasa mahkemesinin yapısı ile ilgili mevzular......ortada bir gerçek varki o da şu anki tablo........peki bu tabloda ne yapılabilir.......recep tayyip ve akp ne yapmalıdır...... kafamızı bu konuda yoralım,belki bir fikir yardımcı olabilir yetkili olanlara......
addanali isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla