| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Ninja-Kedi | | | | |
| Bismillah...
Yani Allah'ın emrini tasdiktir.
vesselam | |
| | |
Allah'ın Emrini Tasdik'tir...Öylemi???
Yani Haşa...Allah Azze ve Celle MÜslüman Kızların Laik Düzenin Okullarında Okumasını Farz Kılmıştır...mı demek istiyorsun???
Allah'ın Hangi Emrini Tasdik vardır burada???
Başörtüsünümü???
Başörtüsü bu Ülke Topraklarında Yasak değiki...Tağudun Kendi Kendine oluşturduğu Kamusal Alan dediği yerlerde yasak...
Müslüman Bacınını Başından Sokak ortasında Örtüsüne El uzatılıyorsa...dediğin yine geçerli değildir...çünkü Referandum...cihad değildir...
Bütün Her yolu denedin...
Oy verdin Meclise gönderdin...Gönderdiklerin...Allah'ın Hükmü Sabit olduğu halde...Kanun çıkarttılar ve Yürülüğe soktular...ama Senin Çıkarttığın Beşeri Kanun yine Beşerler tarafından kabul görmedi ve hal eskisinden daha beter bir duruma geldi...
Şimdi çıkıyorsun Referandum diyorsun...Peki bu Referandum'da Yasak Devam etsin oy'u fazla çıkarsa o zaman ne yapacaksın???
Yasak Devam etsin Oyunun fazla çıkma ihtimali çıkmama ihtimali ile aynı...
Kİmse Halinden ve Durumundan şikayetçi değilki...
Aman bunlarla dalaşmaktansa yasak devam etsin daha iyi...diyecek Milyonlar var bu ülkede....sende bunlardan biri olabilirsin...
Sen Şimdi Neyi Oyluyorsun???
Bu Ülke Müslümanlarına Neyi Oylatıyorsun???
Başörtüsü Serbest Olsunmu Referandumunu Allah'ın Hükmünün Tasdiği olarak Kabul ettin...Peki Yasak Devam etsin diyecek olan Milyonlar Hangi Hükme Muhalefet etmiş olacaklar???
O Milyonların veya Yasak Devam etsin diyen bir Kişinin İslam'daki Hükmü nedir???
Adam Çıkar Yasak Devam etsin...Allah'ın Böyle bir Hükmü Yok...Müslüman Bacının bu Tağudi Sistemde Örtülü veya Örtüsüs Okuması Caiz değildir...Erkek Kız karşık Sınıflarda bulunması Haramdır...derse ve bu Oylamaya Karşı çıkarsa bu Adamın Hükmü Nedir???
Bir Kişi...Söze Allah'ın İsmi ile başlayıp...Referandum Allah'ın Emrini Tasdik'tir...derse bunun Hükmü nedir???
Oylama ile Allah'ın Hükmünün Tasdiği olmaz...
Allah'ın Hükümleri Oylamaya gelmez...
O Hükümleri Tasdik ve Kabul edeceksin...bunun Tek yolu dil ile İkrar edecek Kalb ile Tasdik edeceksin...Oy ile Değil...