Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.06.2008, 12:03
addanali

addanali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 151
92 Teşekkür 73 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız İMKENEGİ
Mesajı göster
işin başka boyutu.

oy verenleri düşünür olursak..!!

başörtüsü serbest olsun diyenlerden müslümanım diyenler imanlarının gereği yerine getirerek onay verebilirler peki kızlarımızın erkekler ile bir arada ve de onların küfür sistemlerinde onların öğretdiklerini alıpda dini hassasiyetlerinin zayıflamasına sebebiyet vereceklerini düşünmezler mi.?

alın işde altaylı ile konuşan 2 bayanın ne kadar dini hassasiyeti vardır .?

oy verecek olanlarda dünyevi menfaatler öne çıkıyor gibime geliyor..dünyacılık diyim adına..!! baksanıza okula gidemedi diye sinir krizi geçiriyor bacımız.Ahiret için mi ağladı sinir krizleri geçirdi.? .ama örtüsü islama uygun değil..nasıl olacak bu işler peki demek lazım.? olmaz bacım olmaz..

oy vermeyecek olanlara gelince.

adam zaten ALlahın emrine muhalifdir onay vermez zaten kafirdir .

ama birde islamı hassasiyetlere sahip olupda bir insanın [müslüman bayanın ve müslüman erkeğin] dahi onların küfür sistemlerinde okumasını rıza göstermez.ister ki islami ilimleri öğrensinler ..

ben de bu gerekçe onay vermem kendi adıma..ve bu hususda hayelet ile hemfikirim.

selam ve dua ile.
kardeşim,küfür düzeni diye dr. olmamakmı lazım,mühendis olmamakmı lazım.......müslüman bayanla müslüman erkeğin müslümanların işine yarayacak meslekleri olmamasımı gerekiyor.....hani küfür düzeninde yaşıyoruz ya,karın hamile veya kadın hastalıklarına müptela olmuş ne olacak bu durumda küfür düzeninde müslüman kadınlar okumasında müslüman kadınlar islami hassasiyeti olmayan laik kadınlara veya erkeklere mahremiyetinimi açsın.........en basit örnek bu.....daha toplum hayatında neler neler var bu kadar hassas olan......yahu müslümanlar olarak bir idealimiz var ,o idealin gerçekleşmesi için yetişmiş eleman lazım ,nereden bulacağız bu elemanları........ben bu fikrinize asla katılmıyorum............biz müslümanız ve bizim her meslekten yetişmiş insana ihtiyacımız var.....var olabilmemiz için bile bu şart ki bizler var olmayı bırak dünyayı islama davet edicileriz.............
addanali isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla