Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.06.2008, 12:12
İMKENEGİ

İMKENEGİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 178
101 Teşekkür 70 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız addanali
Mesajı göster

hani küfür düzeninde yaşıyoruz ya,karın hamile veya kadın hastalıklarına müptela olmuş ne olacak bu durumda küfür düzeninde müslüman kadınlar okumasında müslüman kadınlar islami hassasiyeti olmayan laik kadınlara veya erkeklere mahremiyetinimi açsın..................

dışarda merak etme ben müslümanım diyen bayan doktor sayıca çok fazla ..!! emin ol buna.

bak mesela islamda ruhsatlar vardır

diyelim ki müslüman bayan aradımda bulamadım.gider müslüman erkek ararım..odamı yok..kafir kadın ararım odamı yok..kafir erkek bulursun..ne kadar zaruret miktarınca.sen zaruret miktarınca açdığında edeb mahallini sana günah varmıdır.? .

ya da hak teala sana diyor ki yolculuğa çıkarsan 4 ü 2 et..sen diyon ki yok ya ben 4 ederim .olursun günahkar.

ben diyorum ki bir müslümanın dahi böylesi durumlara düşmesine rızam yokdur zaruret hasıl olursa hak tealanın bana verdiği ruhsat ile amel ederim.böyle durumlarda ruhsat ile amel etmenin hükmü - ya da ruhsatın fıkhi derecesi ne olur diyede soruyorum aynı zamanda sana ve herkese..

adanalı kardeşim.sen bu dediklerimi ehli olan bir hocaya sor.yanlış varsa tövbe ederim.

fikrim -görüşüm budur.aynı fikirde olmayabilirsin saygı duyarım.

selam ve dua ile.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
İMKENEGİ isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla