Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.06.2008, 12:20
beyazdilekçe

beyazdilekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 143
65 Teşekkür 44 Mesaja aldı
İyki böle bir konu açılmış ..Dilenen bir insana para verilirmi verilmezmi boş çevirsek günah işlemiş mi oluruz büyüklerime çok sordum..Kimisi Allah rızası için isteyeni boş çevirmemk lazım dedi kimide bunları alıştırmamak lazım gibi şeler..
Her neyse bigün yine bir dilenci gelmişti Allah biliyor ya hiç güvenmedim ama yinede vermiştim sonra içimden gelmediğini söledim yanımdaki arkadaşa o da yaptığın hayır boşa gitti demişti Allah rızası için diyen birine ne olursa olsun güvenmesen bile vermek gerekir demişti,sen ver gerisini Allaha bırak demişti ..Haklı evt ama bendeki bu düşünce şeytandanmı nedir bilemiyorum böle düşünmüştüm tabi kendimi kötü hissettimNese bende ondan sonra kimseyi boş çevirmemeye çalışıyorum ,Ayrıca içimden artık öle bir güvensizlik duygusunu geçirmiyorum Allah için diyorum ,ama alışkanlık yapanlarda olmuyor değil özellikle cuma günleri ...
Sizlerin fikrini bu konuda almak istedim acaba böle düşünceler sizlerdede oluyor mu ne yapmak lazım..
Selametle