Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.06.2008, 17:28
jandarma
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

jandarma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 307
241 Teşekkür 139 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız jandarma
Mesajı göster
S.A.

Kiymetli kardesim M.Ali yine cok faydali bir anket acmissin tesekkür ederim.

Yaklasik 15 yil kadar (sigara kullanan kardeslerim lütfen alinmasin) sigara denen laneti maalesef kullandim, yada sigara beni kullandi.

Elhamdülillah 1993 yilinin ilk aylarinda biraktim.

Evde fazla sigara icmesemde, giysilerime ve vücuduma sinen o pis koku daha kapidan girerken esimi rahatsiz ediyordu, cok müzdarip omlasina ragmen pek ses cikarmazdi, bu sabrindan dolayi ALLAH kendisinden razi olsun.

Acaba sabetmeyip tepki gösterseydi, birakmam dahami kolay veya zor olurdu bunu bilemiyorum.

Karar verip o lanetten kurtulduktan sonra ALLAH'a sükür bir daha elime almadim.

Tiryaki olan kardesler icin elbette bunu terketmek kolay degil, fakat karar ve niyet cok önemli, ve istemek lazim gercekten ben bu illetten kurtulmak istiyorum demek lazim.

Lütfen; yalniz kendi nefsinizi degil ( sigara icmiyorsa) esinizi ve (varsa) cocuklarinizi her sigara yaktiginizda düsünmelisiniz, zira aldiginiz o zehirin bir miktarida yaninizda bulunanlara gidiyor, bilhassa arbada! istirham ediyorum icmeyin.

Sayet bu yaziyi okuyan kardeslerden sigara kullanan varsa, vede birakmak istiyorsa, ALLAH yadimcilari, bende dua'cilari olayim insaallah.

Selam ve dua ile.
Bu anketin acildigi zaman konuya bir yorum yapmistim, faydasi olur düsüncesi ile güncelleiyorum.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
jandarma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla