Konu
:
"Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum"!
Tekil Mesaj gösterimi
#
167
17.06.2008, 01:35
izmirli sofi
Teşekkür etti: 27
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
ya burada anlatılanlara benzer neler var ya yoruk alı efeler sutcu ımamlar koca bey ler neler neler 13 yasında savasa katılmak ısteyen gencler esır dustuklerınde ben hırıstyanım dese salıverceklerını soyledıklerı halde bırturlu soyletemedıklerı gıbı ben muslumanım dıye dıye daha 13 yasında oldurulen ıskece goren efeler sayesınde alınmıstır bu vatan hasan tahsının ılk kursunu sıkmasıyla bılmem kımın bıseyler yapmasıyla olacak ıs degıl bu suanda.ataurk olmasa ıngılızlerın elınde olacaktık tamam olabılır ama yabancı ulkeler bızım ulkemızde muslumanlar kendı ulkelerınden daha rahat ve serbest yasamaktadırlar dıye acıklamalar yapıyorlar sosyal falıyetlerdden yararlanıyor denılmektedır boyle olduktan sonra ha ıngılız ha fransız farkedermı kendı ulkemızde ezıyet cekıyor laık denıldıgı halde ozgur bır ulke denıldıgı halde turban yasagı olan bır ulkedeyız hatta turban yasagının beledıye otobuslerıne kadar ındıgı laık bır ulkde yasıyoruz ulkemız cok guzel vatanımız degısılmez ama ıcındekı bazı kesımler ulkenın huzurunu kacırıyor
bu zamana kadar ıktıdar olmayan bır partı
herseyı nekadar cok bılyor ya bu zekayla mahalle muhtarı bıle olamaz bunlar olsalardı 50 sene ıcınde bır defa dehı olsa olurlardı
İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
TÜRKÜM DEMENİN SUÇ MÜSLÜMANLIGIN NOSTALJİ OLDUGU BU YALAN DUNYADA INADINA TÜRK INADINA MÜSLÜMANIZ!!!
izmirli sofi
Açık Profil bilgileri
izmirli sofi - Daha fazla Mesajını bul