| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız µmmed | | | | | | Ben evlenmeden önce ilk tanıştığım kız 89 senesinde oldu.
Annem çok diretti ama sonuçta babam aldı bana ilk eşimi.
Çok güzel bir zaman geçirdik,ilk kazandığım paramıda eşime harcadım ve ona bir Amstrad monitor aldım.Nede olsa eşim artık beni renkli görmeye başlamıştı.
Hey gidi günler hey,Aradan seneler geçti,ilk eşim çok vefakarlıydı.
Zaten düğünde Baba parası ile 1000DM tı.
ilerleyen zaman biriminde artık kendim para kazanmaya başlamıştımki ve 2.Eşimi Kaufhof da bir alışveriş merkezinde tanıdım, bu arada 1.eşim rahmetli olmuştu.
Kız ile tanıştık bayağı zeki birisiydi.Tam da istediğim gibi yani.Fazla uzun sürmedi 2 gün içinde bastım helalinden nikahı attım eve çektim DOS 4.11 i shell ile miss gibi olmuştu.Babam görünce bu kızda kim demesinmi dedim alışveriş merkezinde tanıştık baba ee peki düğün masrafları ben karşıladım dediğimde Babam, oğlum Allah sana akıl versin dedi.Malesef evliliğimiz uzun sürmedi ne bilelim meğeresem bunların hepsinde aynı hata varmış derken boşandık ve başkasına gitti.
vs...
Yani ben evlenmeden önce 6-7 tane kız arkadaşım oldu ve şuan halen var 1 tane ama bundan şimdilik çok memnunum eşim ilede anlaşabiliyorlar. 
Eşim bazen mavi gözlerini kıskanıyor ama olacak artık o kadarda.
Aslında bu konuya daha çok yazarımda aklıma gelmiyor hepsi. | | | | |  bende çok şaşırdım hatta seslice oyhh dedim ama cevap süper olmuş
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. " border="0" />SeViYoOoR,SeVMiYoOoR |