Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.06.2008, 12:40
mechuladam

Teşekkür etti: 101
154 Teşekkür 118 Mesaja aldı
eRBAKAN SEYRi sulukunu 38 günde tamamlamıştır.
Tayyibin veya abdulahın yaptığı uygulama onu bağlar. Erbakan Hoca dünyanın pekçok mütefekkiri ve lideri tarafından takip edilen örnek bir kişidir. akpnin iktidara gelmesi vs...onun indi ilahide başarılı olduğu anlamına gelmez. Huntington da geçmiyor. Bu olay ahir zaman ile ilgili konusu bulunan pekçok hadistede dinler arası savaştan bahsedilmektedir. Meciddün dağındaki savaş olayı...Ebu davudun fiten bahsinde teferruatıya bunlar anlatılmaktadır.
Bir şeyi yanlış bilmeniz yada kaynağının yanlış oması hakikati değiştirmez. Ulumu fenniye veya ulumu diniyeye vukufiyeti ni ispat etmeye çalıştım. İşine geldiği gibi analiz etmişsin sözümü.
Hayatta polemiklerden ziyada ispata demogojiden ziyade hakikati arayan birisiyim...
Sana verdiğim hatıraların tamamı gerçektir. 1. ağızdan yaşanmış olaylardır. Hatta başka şeyler sölemek isterdim ama tahammülün olmaz bana istihbaratçı damgası vurmandan çekiniyorum her neyse...İİİ araştır ii düşün allah bu aklı bize boşuna vermedi... Bu nimeti ii yerde değerlendirmek lazım
mechuladam isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla