Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.06.2008, 20:28
mechuladam

Teşekkür etti: 101
154 Teşekkür 118 Mesaja aldı
Kimseye muhalif filan değiim. Ben sadece fertlerin kendi dünyalarıda çzidikleri rotalarda var olan sapmaları belirtmeye çaışıyorum... kendimize muhalif varsa oda siyonizmdir. ve onun beslediği unsurlardır. Biz hiçbir zaman piyonu hedef almayız. bizim işimiz kuklayla değil kuklacı ile. Bu Mümin ferasetidir. El Hak burada bazı kardeşlerimiz benim buraya yeni geldiğimi fian düşünebilirler. Ben bu foruma bayadır takip eden biriyim. Ninja isimli arkadaşın kullandığı kaynakları neler olduğunu çok merak ediyorum. Erbakan Hoca hakkında aşırı gittiğim kanaatinde değilim. aŞIRI giden var ise başta sizsiniz. çünk fark edin yada etmeyin bir ayeti kerime bu şekilde kullanımaz. yada ben onu demek istemedim.Ayeti kerime şaka unsurumudur yada başka manalara çekilecek bir şeymidir. Bunun aynısını başbakanda Chp yada kendinden omayanları eleştirirken kulanmaktadır. Birde utanmadan Hürriyet gazetesine Aralıkta yaptığı reportajda Biz önceden din istismarı yapıyorduk ... yaa şimdi bay başbakan şimdi yapmıyon mu...
Allah şahid olsunki o attığın taklalar artistlikler seni kurtaramayacak. beyan esastır. Ne demek din istismarı yapıyordum demek. bunun tekbir anlamı vardır."Evet biz milli görüş içerisine ikbal için girdik ve amacımız siyasi rant elde etmekti. Bu rantı elde edincede fırsatını bulup gerçek yüzümüzle yani Münafık kimliğimizle halkın karşsına çıktık halkta bizi bölece kabul etti" demektir. İşte fitne işte fitneci... Ey jandarma kardeşim bu başbakan gibi sende ayetleri işter şaka ister ciddi istismar etmee... Tayip efendi şimdilik kendini kurtardığnı sansın bakalım yada sizler... Büyük lokma yeyin ama büyük laf etmeyin...
mechuladam isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla