Konu: Benim Sitem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.07.2003, 15:55
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 141
662 Teşekkür 248 Mesaja aldı
as Degerli Boss55 Kardesim.

Bu konu hakkinda şahsen bu Forumda yazmak istemiyorum.
Acmis oldugum konular hakkinda hatta pişman oldugumuda dile getirmek isterim Seni anliyorum.

Ilginc degilmi Yönetici oldugum bir Forumda arastirmalarimi yazamiyorum.

Ve burada birilerinin cikarak ben istedigimi yazamiyorum der ise ona bende diyorum bende arastirmalarimi yazamiyorum.Insanlar ile paylasamiyorum.Buna zaman gerek ve zaman ilede zemin gerek oldugunu düsünmekteyim

Malesef kardesim, bazen bazi ortamlari yazilacak konular yazilmadan önce hazirlamak gerektigini düsünmekteyim.

Arastirmis oldugum bilgiler bazi kitaplar üzerinde burada ortaya yazacak degilim.Yazarsam Forum oldugu gibi Felç olur düsüncesindeyim.Bir cok kardeslerimizin malesef aci gerceklere kulaklari acik olmadiginin düsüncesindeyim.

Bizlerin biribirilerimze hakaret etmeden her kardesimizin bildigi arastirmis oldugu ilmi ile yazilarini ortaya eklemesi cok uzun sürecek düsüncesindeyim.

Hasbihal kardesimizin okuyalim olarak yazmis oldugu yazisinda önyargidan bahsetmekte bunu kesinlikle desteklemekteyim.Lakin tek tarafli degil 2 tarafli o ön yargi tek taraf icin gecmiyor.

Lakin böyle bir ortami hazirlamak bizlere düsmekte.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla