Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.07.2003, 16:58
ledunn

ledunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 2 Mesaja aldı
Rahman Rahim Allahin adi ile...
Alemlerin Rabbı Allaha hamd olsun.
Afiyette ve belada, darlıkta ve genişlikte.
Salat ve selam, Seyyidül-mürselin Resulullah Efendimize ve tüm aline
Sübhan Allahtan temenni: Selametiniz, afiyetiniz, sebat ve istikametinizdir
Allahummerzuknel hifzal murselin ilhamel enbiyayi ve fehmel evliyayi bikeremike ya ekramel ekramin.ve birahmetike ya erhamer rahimin.
Allahumme bi hubbi zatike tahassanna ya Allah.Lailahe illallah seyyidina muhammedurrasulullah. Hakkan ve sıdkan
//////////////////////////////////////////////////////////

Sevgili Ve Çok Değerli Mawera Kardeşim Hatalı olan Bu fakir Kardeşinizdir.

Lütfen Hakkınızı Helal Edin.

Çünkü ;

Konuyu Çok Karışık izahatta bulunmuş olabilirim.Bu yüzden konuyu anlamamış veya geç kavramış olabilirsiniz.Konuları çok sade bir şekilde yazmaya çalışıyorum fakat acizliğimiz her halimizden belli oluyor.

Allahü Teala hakkı ile Anlatan Hakkı ile anlayan ve Anladıklarını yaşayan kullarına dahil eylesin.

Eğer Bir mümin kardeşimin Bırakın kalbini Kırmayı Yüzünün şeklinin değiştiğini görsem veya yazılarında en ufak bir rahatsızlık sezsem olaydan sonraki ilk namazımdan hiçbir feyiz ve tat alamıyorum. Mutlaka Bir sonraki vakte kadar helalleşmem gerekiyor.

Mümin kardeşimi bulamazsam 1 Fatiha 11 İhlası şerif okuyup ruhlarının makamlarına hediye ediyorum.Allahü tealanın izni ile biraz ferahlık hasıl oluyor.
ledunn isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla