| ya elhamd kardes ben bu siteye yeni üye oldum baktim cok ses cikaranlardan birisin bu forumda.
sana birkac sey aktarmak istiyorum.
bak kardes ben 20 yasindayim ve son 5 yildir pek cok cemaat gecdim yakinimda bulunan ve sunu gördümki sorun pek cok cemaatde var sizin cemaatinizde katildim tabiki ama cok durmandan ciktim su an cemaatden iyi arkadaslarim var ama malesef kendileri bireysel olarak hicbirseye hareket edemiyorklar babalarina yada hocalarina danismadan bu cok vahim bir müslüman dogruyu ve yanlisi kendi ayird edebilmesi gerek. bir diger mevzu ise sizlerin Parti hakkinda yorumlari "Demokrasi ve laik ilkelere göre kuruldugu icin caiz degilmis" kardes sizin cemiyetlerini demokrasi ilkelerine göre kurulmadimi? ayrica metinkaplan milli görüdeyken yada babasi kafirmiydiede sonradanmi müslüman oldu sizler Müslümanlari bölen isinze gelen ayetleri ve hadisleri aktaranlarsiniz.
Ay-Yildizimiza bile sayginiz yok youtubedaki huzeyfen denen kisiye sordum ne düsünyorsun bayragimiz hakkinda diye kemalist simgesi diyor demeki sizin gecmisden haberiniz yok ISlamdanda.
son birsey yazmak istiyorum Peygamber metodu uyguladiginizi ida ediyorsunuz peki Peygamber metidu basarisizlikla sonuclanirmi hic tövbe hasa demi peki sizin bu gidisat nereye? cemaatiniz dagildi cogu gelmiyor artik genclerinizi türkiyeye düsman yetistirerek nereye varcak bu is. aklsinizi basiniza devsrirn ve ISlamdan kazanc sagklamya caslimiyin.
Müslüman bir Genc sunlara sahip cikarsa gercekten Müslüman bir Genc olur:
1. Islama
2. Vatana
cünkü PEygamber efendimiz bile Mekke yi okadar seviyorduki Mekkeyi msriklerin elinden kurtarmadimi cünkü onun VAtani orasiydi.
selam ve dua ile...Islamci Genclik
daha yazmak istedigim cok sey var ama gerisini kendime sakliyorum. |