Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.07.2003, 10:40
yUPP

yUPP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Cocugumun Böbregi alinacak !!!

Selamün aleyküm ,

Arkadaslar sizlerden biraz bilgi edinmek istiyorum bu konuda ,

gecenlerde 24.06.03 tarihinde cocuk doktoruna gitmistik bizim ufakligin (22.09.99 dogum tarihi ) idrarinda yanma var diye, doktor ultraschall´lla kontroll etti ve antibotika yazdi kizima ardindan fazla gecmeden 09.07.03 tarihinde yanma gene basladi doktora gittik´ki gene ultraschalla kontroll etti ve bize cocugumuzun sol böbreginin kücük oldugunu söyledi bizi uni-Klinige sevk etti orada bir kac kontroll dan sonra böbregin sadece 5% calistigini ve baska bir sey yapmanin hic bir faydasi olmadigini en dogrusu ameliyatin oldugunu söylediler !( 14.5.00 tarihindeki ultraschallda bir sey yok yani dogus´dan degil )

Benim kafama takilanlar bilen varsa böyle benzeri bir olayi yasayan varsa yada bu konularda tecrübeli olanlar lütfen yardim etsin.

1-bir böbrek bukadar kisa zamanda bukadar kücüle bilirmi (yani .06.03)?
2-baska ülkelerde belki baska cagre buluna bilirmi ?
3-doktor, cocuk untersuchung larinda yani U1, U2 ;U3 ,U4 ....bunlarda böbrek leri kontroll etmesi gerekmiyormu ?
4-doktordan bazi ultraschall resimlerini aldim ama sanki bir kac resimi vermedi gibi geliyor bana - ben sigortadan ( AOK ) doktorun nezamanlar böbrek ultraschall köntrolü yaptigina dair bir bilgi alabilirmiyim ?
5-Arkadaslar mahkemeye ver diyorlar ne kadar dogru olur bilemiyorum?

YArdimlariniz ve cevaplariniz icin allah razi olsun!!!

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

Hakimiyyet kayitsiz sartsiz Allahin´dir
yUPP isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla