Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.09.2008, 23:18
~~ÖMÜR~~

~~ÖMÜR~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 12
19 Teşekkür 14 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız tuğba
Mesajı göster
Arkadaş lar ben stilistim bununla uğraşiyorum ve kapali bir bayanim yani giyimim de o arkadşinkine benziyor şimdi ben ne oluyorum anlamadim bir arkadaşta demişki moda cehennem de oda allah aşkina bu dğrumu böyle bişe olurmu hiç .......... O zaman ben cehennemden çikamicam heralde yaptiğim mesleğimi değiştireceğim ..... Günümüzün çağinda bu ve benzeri şeyler yanlişmi................... çok merak ettim hem ayrica ben giyinirken yalniz kendimi düşünürüm başkalarini değil sanki burda yanliş anlaşilmalar olmuş şimdi modaya uygun giyen başkalari için giyiniyormuş gibi........... Bu ithamlar beni ve modayi seven arkadaşlara büyük ve ağir bir ithamda bulunulmuş oluyor .....müslümanlikta din kardeşini böyle ithamlarda bulunmak ne kadar doğru..........kimse kimsenin içini bilemez ben çok insanlar görüyorum tam tesettür giyinmiş ama dedikodu onda iftira giybet herşey onda şimdi sizce hangisi doğru ........ben bu tarz giyin meyi doğrudur da demiyorum tabiki daha dikkatli giyinmek gerekir....bunu bu tarz giyinen insanlar biliyor ........ Genellikle pardesü giyinmeyi daha ilrki yaşlarda giyinmeyi seçebilirim ama oda benim kararim herkez ayni tip giyinmek zoruda değil..........

önceden açık saçık bayanlar derdi "ben nice kapalı bayan gördüm neler var neler"
gülermisin ağlarmısın.

onların dediğini şimdi sen diyorsun.

böyle mantık olurmu?

sen karşındakinin hareketlerini beğenmiyorsan onun yanlışını kıyafetine mi bağlarsın...?

kıyafetini düzgün seçmekle iyi birşey yapmıştır.
dedikodu yapmakla kötü...

ama bir kadın kapalı olduğu halde herkesin içinde bacak bacak üstüne atarsa, sakız çiğnerse, yüksek sesle konuşur kahkaha atarsa o kapalı kadın kıyafetinin hakkını verememiştir.
tesettürün davranış kısmını es geçmiş, riyada bulunmuştur.

kisvesine uygun hareket etmemiştir.

tesettürde moda ,kültürel giyim farklılıklarıyla karıştırılmamalı.

tesettürü , baş örtüsünü ayağa düşürende bu moda akımları değilmi?
her yeni moda yeni tavizleri beraberinde getirmedi mi?
önce çarşaflar çıkarıldı pardesüye geçildi.
sonra geniş örtüler küçüldü dirseklere kadar kapatan eşarplar omuzlara çekildi.
pardesülerin belleri kolları inceldi.
desenler yeni renkler pullar eklendi.
sonra pardesünün boyu kısaldı.
en sonunda oda gitti.
millet daracık badylerle eteklerle pantollarla çıkar oldu.
baş örtüsün şekli sıkma baş türban oldu.
file çorap üstüne kısa pantolon!!!

alın eseriniz.
gurur duyun.
modanın tesettürü evrimleştirmesi böyle işte!

hala daha modayı savunun siz.

bir iylik yapta modacı olarak çarşafı sevdir.
ama onuda yozlaştırma olurmu?
bari o olduğu gibi kalsın...
~~ÖMÜR~~ isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla