Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.08.2003, 17:56
Ahmet Emin
(Kim hatasız...

Ahmet Emin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı:
Ilk sigaram: Türkiye'de, sehir merkezinden köy'e dogru cikarak, seytanin bana fisildamasi...hicbir yerde dogru dürüst sigarayi algilamadigim halde, hicbir zaman istek veya ona merakim olmadigi halde...sadece bir fisildama. Yanimdaki dayi ogluna seytan fisildamasi gerekmiyordu..ona da ben fisildadim. "gel , ne dersin, bir cigara alalim mi?" sorusu..hayatimi vicdan azablariyla, ve bununla beraber midemi yani sihhatimi bertaraf etti. Cigerlerimi kastedmiyorum...mide'mi. Her yaktigim sigarada, yanimdaki kisilerin kul haklarini nasil ödiyebilecegim vicdan azabi(ve baska stress nedenleride olsa, ilki bu), midemi cok genc yaslardan itibaren, bana iskence etmeye devam ediyor. Ve her agriyisinda, umudum, bu günahimin azabini bu Dünya'da bu mide agrisiyla öderim.
sanırım ülsersiniz.. Rabbim acil şifalar versin.. Yaw yaşayan insanlarsınız yine de mübah diyorsunuz ya.. neyse..

ilk sigarayı bende cocukken burnum kanıyor diye ninem içirtmiş bu içmekte değildir. Resmen enayilik.. Akıl baliğ oldum olası da elhamdililleh hiç ağzıma almadım.. Genelde nargileye takılıyor (iaka yaw)

hayatımda ilk bilgisayarı açtıgımda oynarken elektrikler kesilmiş.. bende bilgisayarı bozdum diye çok korkmuştum.. Tabi sonradan 7 sefer tamirlik yapıp çöpe atmıştık ya neyse..

Yaw yakında da ilk romanımı piyasaya sürüyorum DF den allah razı olsun baya döküman buldum

Ahmet Emin isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla