Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.08.2003, 23:28
schaapherder

schaapherder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
microsoft kullanicilarinin dikkatine

ARKADAŞLAR BEN SON GÜNLERDE AKTİF OLAN BİR VİRÜSÜN MAĞDURUYUM SİZLERİDE HABERDAR EDİİM DEDİM. AŞAGIDA HABERTÜRK TEN ALDIĞIM BİR HABER VAR. YAZIDA BİR ADRESTEN BAHSEDİYORLAR AMA ADRES ORTALARDA YOK ŞAYET BU ADRESİ BİLEN VARSA BANADA HABER VEERSİN LÜTFEN

MİCROSOFT DÜŞMANI VİRÜS YAYILIYOR!... GÜVENLİK UZMANLARI, MİCROSOFT TARAFINDAN ÜRETİLEN WİNDOWS YAZILIMINDA BULUNAN ÇOK TEHLİKELİ BİR AÇIĞI KULLANAN VİRÜSÜN ŞU ANA KADAR İNTERNET TRAFİĞİ ÜZERİNDE RAHATSIZLIK VERİCİ BİR ETKSİ OLMADIĞINI, ANCAK BİR YANDAN KULLANICI BİLGİSAYARLARINA ZARAR VERİRKEN DİĞER YANDAN DA BİR ANDA HIZLA YAYILMA POTANSİYELİNİ TAŞIDIĞINI BELİRTİYORLAR.

Pazar gecesi 01:00 saatlerinde farkedilen virüs kısa sürede üniversiteler, işyerleri ve evlerde kullanılan onbinlerce bilgisayara bulaşarak enfekte etti.

Microsoft Windows NT, 2000, XP ve 2003 işletim sistemlerinde bir worm ortaya çıkmıştır. Internete bağlantı yapan kullanıcılarda, internet bağlantısı kurulduktan kısa bir süre sonra worm nedeni ile bilgisayarlar restart olmakta ve sistem kullanılamaz hale gelmektedir.

Microsoft Windows NT, 2000, XP ve 2003 işletim sistemlerde öncelikle aşağıda belirtilen web sayfasından güvenlik yamasınının indirilmesi ve sistemlere uygulanması gerekmektedir. Bu konuda detaylı bilgiyi aşağıda belirtilen linkte Sıkça Sorulan Sorular-Frequently Asked Questions" bölümünde bulabilirsiniz.
schaapherder isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla