Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.08.2003, 12:26
Talib
Hele hak namina haksizliga ölsem tapamam

Talib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Huhuuuu Viruskolikler

O problem bizimde basimizdan gectiginden...bizde ufak defek bir seyler ekleyelim dedik

Virus dediginiz...aslinda bir Worm...daha dogrusu XP sisteminin bir güvenlik boslugundan yararlanarak internette girmis olan bilgisayari karsidaki sahis icin okuna bilir hale getiriyor...
Yani elin adami sizin bilgisayari didik didik karistira biliyor...

Microsoft bu güvenlik eksigi icinde bir program sunuyor...yani o "Sicherheitslückeyi" kapatmak icin...

Bakin download edebileceginiz link burada winXP icin...

Win2000 kullananlar buradan buyursun...

Simdi diyeceksiniz...internette giremiyorumki, program download edeyim...hani 60saniye sonra kapaliyor....

onun careside burada...almanca olarak yaziyorum

Man kann das Problem auch ohne diese Patches lösen:
Start --> Verwaltung ---> Dienste --> Remoteprozeduraufruf (RPC) --> Wiederherstellen.
Dort muss man die Stellen, wo ´Computer neu starten´ steht auf ´keine Reaktion durchführen´ umstellen.
Dann bekommmt man zwar diese Fehlermeldung, aber der Rechner startet sich nicht in 60sek wieder neu...

Umarim bilgisayarlarini acamiyanlara bu bilgileri evirip cevirip onlara ilete biliriz...Ne mutlu bana...Win98 kullaniyorum

Mesele...sadece Virusu yok etmek ile cözülmüyor...bilgisayarinizi o patch ile öyle bir eksiklige karsi asi yaptirin