Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.10.2008, 01:13
Dikra
Men bende-i KURANEM eger can darem..

Dikra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 131
21 Teşekkür 11 Mesaja aldı
Ben sahsen bazi tesettursuz bayanlarin dindar bir erkekle evlenmesine seviniyorum bazen.Onlarda bazi guzel degisiklikleri gormek guzel.O bey icinde boyle seylere vesile olmak guzel dir elbette ama riski de olabilir.
Baya biseyler soylenmis.......
Benimde aklima biseyler geldi:

=Diploma/Egitim meselesi olabiliyor, ama o diplomanin/egitimin yaninda bir kızın nezaket, ilim, irfan ve ahlak egitimi daha agir basmali bence..
=Ortunmesine(veya baska bir hayirli birseye) vesile olmak ta olabilir niyet, insanlarin icini bilemiyoruz olabilir ameller niyetlere goredir ama ya boyle yapmazsa..?Huzursuzluk cikarsa ilerde bundan dolayi..? Bu kapanma olayi felan bence en basta konusulmali herseye ragmen, o bayan evlenmeden once samimi bi sekilde isteyerek bilincli kapanmali bence eger kapanacak sa....saglama almak gerek yani, zaman vermek gerek, olmuyorsada bu mesele huzursuzluk yaratmadan son vermek bence.Yani evlenmeden once boyle seyleri iyice belirleyip samimi bi sekilde, bilincli bir sekilde pratige/hayata gecirmek.Sabir gerektiriyor baya....
=Dindar bir erkek durustlugu, ahlaki vesaire ile dikkati cekiyor insanlar icinde, bunu goren uyanik kizlarda var isin icinde bide tabi.
=Iki tarafin gozunden bakmaya calistim bu konuya...herseye ragmen sunuda demek istiyorum, kader kismet bu isler.Yeterki sonuc guzel olsun, guzel,hayirli evlilikler ortaya ciksin.

Hayirlisini dilemek en guzeli, Rabbim herkeze hem bu dunyada hem obur dunyada birbirinin cenneti olacagi bir es nasip etsin insallah.

Konu guzel bir konu, tesekkurler....dusunduruyor insani...
aklima gelenleri yazdim ve yazdiklarim genel dir.