![]() |
|
| Tenine dokunabilmek mi. Haşa ! Gözüm göz menziline girsin yeter.Hadi düş düşlerime.Tutmayana aşk olSun .... |
|
| Konyaspor |
| Seninde Gideceğin Yer ! DF:BİR ÇOK CEVAP |
![]() Üyelik tarihi: 16.10.2009
Teşekkür etti: 194
38 Teşekkür 28 Mesaja aldı
| Rabbim kolaylıklklarr,, acil şifalarr versinn.. O'na emanetsiniz.. Selametle.. |
| | |
| |
| Ümmetimin sonunda yalancı Deccaller olacak. Onlar, ne sizin ne de atalarınızın hiç işitmediği şeyleri anlatacaklar. Onlardan sakının! (Müslim, Mukaddime 6) |
| |
| Yar ile şimdi ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 27.04.2008 Yaş: 22
Teşekkür etti: 1.208
1.158 Teşekkür 560 Mesaja aldı
| Güzel dualara Amin. ![]() varsa Helal olsun RABBİM şifalar versin ![]() |
| | |
| |
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 03.03.2005 Yaş: 28
Teşekkür etti: 561
777 Teşekkür 534 Mesaja aldı
|
bu kardeş galiba çok korkuyor, moral vermek lazım. hastalar için ziyaret ve manevi destek olmak gerekiyor. burada 40 kişi inanarak 1er yasin-i şerif okusa Allahın izniyle bişey olmaz. | |||||||||||||||||||||||||||
| | | |||||||||||||||||||||||||||
| |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 29.01.2007
Teşekkür etti: 1.964
3.224 Teşekkür 1.584 Mesaja aldı
| Allah cc hepinizden razi olsun dualariniza kalpten amin diyorum ![]()
en az 3-4 saat sürecek bir ameliyyat ,bunun yaninda tansyon ve seker hastaliginida göz önünde bulundurursak Bellimi olur belkide vaade dolar gidipte gelemeyiz ,gelipte göremeyiz her sey planlandigi gibi olursa insaAllah ,ameliyattan sonra uzun bir tedavi süresi beklemekte beni ,bu nedenle eskisi gibi internetin basina otura bilecegimi sanmiyorum .. Her seye hazirlikli olmak lazim ,bugün olmassa yarin uhrevi aleme göc kacinilmazdir .. Rahman imani kalbimize yerlestirsin (amin)
bize düsen her ihtimali göz önünde bulundurarak kardeslerimizin hayir duasini almaya calismaktir ,Allah cc hepinizden razi olsun (amin)
Allah cc razi olsun abi evet bu yazdigim bir veda ,sayet ameliyyat istedigimiz gibi sonuclanirsa insaAllah bizi uzun bir tedavi süresi beklemekte ,bu nedenle bir daha internetin basina eskisi gibi oturabilecegimi sanmiyorum ![]() Rahman yar olsun sizlere dularda bulusmak dilegi ile | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
[Particilik, Müslümanlari Parti Parti bölmekdedir!]Hepiniz birden Allah'ın ipine (İslâm'a) sarılın, asla ayrılmayın, (Âli İmrân, 3/103) |
| HAKIMIYYET YALNIZCA ALLAHINDIR ![]() ![]() Üyelik tarihi: 27.09.2008
Teşekkür etti: 169
145 Teşekkür 94 Mesaja aldı
|
Allah acil sifa versin. tekrar yakin zamanda aramizda görme umuduyla dualarimizla yaninzdayiz. olumlu yazilarindan istifade ettim. insallah ameyilat sonucunu birileri vasitasiyla foruma iletirsin. | |||||||||||||||||||||||||||
![]() ALLAH AZZE VE CELLEYE AITTIR |
| |
| Sabır acı, meyvesi tatlıdır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 26.01.2003
Teşekkür etti: 625
579 Teşekkür 329 Mesaja aldı
|
![]() | |||||||||||||||||||||||||||
| Konyaspor |
| |
![]() |
| ÇOK ZOR GÜNLER..:'((( ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06.10.2008 Yaş: 19
Teşekkür etti: 2.362
2.187 Teşekkür 1.257 Mesaja aldı
|
Rabbim seni çocuklarına ve eşine bağışlasın inşallah.. eskisinden dahada çok sağlıklı olursun inşAllah... Seni Allah için seviyoruz.. ve hep dualarımdasın inşallah... şimdiden geçmiş olsun.... ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
| Kırılma..Küsme sen yine bir şiir yaz.Çok değil İnan AZ kaldı AZ..Bukadar erken susma bekle..ağlama ağlama gül biraz... |
| |
![]() |
![]() |
| Lesezeichen |
| Etiket |
| helallik |
| Seçenekler | Arama |
| |